Zavod za turizem, kulturo, mladino in šport Brda - Dobrovo v Brdih

Naslov: Trg 25. maja 2, 5212 Dobrovo v Brdih, Slovenija.
Telefon: 53959595.
Spletna stran: brda.si.
Specialitete: -.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 2 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Zavod za turizem, kulturo, mladino in šport Brda

Zavod za turizem, kulturo, mladino in šport Brda je ena izmed najpomembnejših institucij v kraju Dobrovo v Brdih, Slovenija. Nahaja se na naslovu Trg 25. maja 2, 5212 Dobrovo v Brdih in jih lahko kontaktirate na telefon 53959595. Za več informacij lahko obiščete njihovo spletno stran brda.si.

Zavod za turizem, kulturo, mladino in šport Brda se specializira v različnih področjih, vključno s turizmom, kulturo, mladino in športom. Nudijo raznolike dejavnosti in programi za obiskovalce vseh starosti. Poleg tega imajo tudi parkirišče in so dostopni osebam na invalidskem vozičku.

Če iščete zanimive informacije o kraju Dobrovo v Brdih, je Zavod za turizem, kulturo, mladino in šport Brda odličen vir. Na platformi Google My Business imajo 2 mnenji, ki povprečno ocenjujejo podjetje z oceno 5/5.

Za vse tiste, ki želite izvedeti več o kulturi, turizmu, mladini in športu v Brdih, je priporočljivo, da obiščete Zavod za turizem, kulturo, mladino in šport Brda. Njihova spletna stran ponuja obsežne informacije o dejavnostih, dogodkih in možnostih v kraju. Ne odlašajte in kontaktirajte jih preko njihove spletne strani, da odkrijete vse bogastvo, ki ga ponuja Dobrovo v Brdih.

Mnenja o Zavod za turizem, kulturo, mladino in šport Brda

Zavod za turizem, kulturo, mladino in šport Brda - Dobrovo v Brdih
Grega Kranjc
5/5

Zavod za turizem, kulturo, mladino in šport Brda - Dobrovo v Brdih
Matjaž Prinčič
5/5

Go up