Vrtec Dobrovo - Dobrovo v Brdih

Naslov: Trg 25. maja 9, 5212 Dobrovo v Brdih, Slovenija.
Telefon: 53988015.
Spletna stran: os-dobrovo.si.
Specialitete: Vrtec.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Vrtec Dobrovo

Vrtec Dobrovo se nahaja na naslovu Trg 25. maja 9, 5212 Dobrovo v Brdih, Slovenija. Ta vrtec ima telefonsko številko 53988015 in spletno stran, ki jo lahko obiščete na os-dobrovo.si.

Vrtec Dobrovo je specializiran za predšolsko vzgojo in skrb za najmlajše. Poleg tega ponuja tudi parkirišče ter dostopno okolje za osebe na invalidskem vozičku. Vhod je prav tako dostopen osebam s posebnimi potrebami.

Če iščete informacije o Vrtcu Dobrovo, lahko obiščete njihovo spletno stran ali pa jih pokličete na navedeno telefonsko številko. Na žalost, na platformi Google My Business še nimajo nobenih mnenj, zato ni mogoče oceniti njihovega povprečnega mnenja.

Za vse starše, ki iščejo kakovostno predšolsko vzgojo za svoje otroke, je Vrtec Dobrovo odlična izbira. Njihova usmerjenost v skrb za otroke in zagotavljanje varnega in spodbudnega okolja je ključnega pomena za starše, ki želijo le najboljše za svoje otroke.

Če želite izvedeti več informacij o Vrtcu Dobrovo ali se dogovoriti za ogled prostorov, obiščite njihovo spletno stran in jih kontaktirajte preko navedenega telefonskega številke. Ne odlašajte in poiščite kakovostno predšolsko vzgojo za svojega otroka že danes!

Go up