Visokošolsko središče Novo mesto - knjižnica - Novo mesto

Naslov: Novi trg 7a, 8000 Novo mesto, Slovenija.
Telefon: 73930024.

Specialitete: Knjižnica.

Mnenja: Ta podjetje ima 1 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Visokošolsko središče Novo mesto - knjižnica

Visokošolsko središče Novo mesto - knjižnica se nahaja na naslovu Novi trg 7a, 8000 Novo mesto, Slovenija. Ta knjižnica je zelo priljubljena in cenjena v lokalni skupnosti, saj ponuja širok izbor gradiva in storitev za študente in obiskovalce.

Telefonska številka za stik je 73930024, kar omogoča enostaven dostop do informacij in pomoči s strani usposobljenega osebja. Knjižnica se specializira za knjižnične storitve in zagotavlja kvalitetno gradivo za študij in raziskovanje.

Čeprav spletna stran ni navedena, lahko obiskovalci dobijo vse potrebne informacije o delovnem času, posebnih dogodkih in storitvah neposredno v knjižnici ali preko telefona.

Visokošolsko središče Novo mesto - knjižnica ima odlične ocene uporabnikov, saj ima 1 mnenj na Google My Business, s povprečno oceno 5/5. To kaže na visoko stopnjo zadovoljstva obiskovalcev in kakovostne storitve, ki jih ponuja knjižnica.

Za osebo, ki išče informacije o knjižnici v Novem mestu, je ta knjižnica odlična izbira zaradi svoje lokacije, bogate ponudbe gradiva ter prijaznega in strokovnega osebja. Priporočamo obiskovalcem, da stopijo v stik s knjižnico preko njihove spletne strani in izkoristijo vse možnosti, ki jih ponuja.

Mnenja o Visokošolsko središče Novo mesto - knjižnica

Visokošolsko središče Novo mesto - knjižnica - Novo mesto
Elvis Kastelic
5/5

Super se mi zdi

Go up