Knjižnica Mirana Jarca Novo mesto - Novo mesto

Naslov: Rozmanova ulica 28, 8000 Novo mesto, Slovenija.
Telefon: 73934600.
Spletna stran: kmj.si.
Specialitete: Javna knjižnica.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 70 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.6/5.

Lokacija od Knjižnica Mirana Jarca Novo mesto

Knjižnica Mirana Jarca Novo mesto je javna knjižnica locirana na naslovu Rozmanova ulica 28, 8000 Novo mesto, Slovenija. Svojim obiskovalcem nudi bogato zbirko knjig, revij, ter ostalih gradiv za branje in raziskovanje. Telefonska številka za kontakt je 73934600, medtem ko spletno mesto knjižnice najdete na kmj.si.

Knjižnica Mirana Jarca Novo mesto je znana po svoji pestri ponudbi gradiva ter prijaznem in strokovnem osebju, ki je vedno pripravljeno pomagati obiskovalcem. Poleg tega knjižnica ponuja tudi dodatne storitve, kot so parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, ter vhod, prilagojen tudi osebam na invalidskem vozičku.

Ta knjižnica je prejela 70 mnenj na Google My Business, pri čemer je povprečno mnenje ocenjeno z 4.6/5. To kaže na visoko zadovoljstvo obiskovalcev ter kakovost storitev, ki jih ponuja Knjižnica Mirana Jarca Novo mesto.

Za osebo, ki išče informacije o knjižnici v Novem mestu, je Knjižnica Mirana Jarca odlična izbira zaradi svoje raznolike ponudbe in prijaznega osebja. Če želite uživati v branju, raziskovanju ali preprosto se sprostiti ob knjigah, je to pravo mesto za vas. Ne pozabite obiskati njihove spletne strani in se pozanimati o njihovi ponudbi ter dogodkih, ki jih organizirajo.

Zato, če iščete prijeten kraj za branje in raziskovanje, ali pa zgolj želite izvedeti več o knjižnici v Novem mestu, ne odlašajte in obiščite Knjižnico Mirana Jarca Novo mesto. Priporočamo, da jih kontaktirate preko njihove spletne strani in se prepustite čarom branja v prijetnem okolju knjižnice.

Mnenja o Knjižnica Mirana Jarca Novo mesto

Knjižnica Mirana Jarca Novo mesto - Novo mesto
Helena Markovič
5/5

Super je, zelo prijazni, pripravljeni pomagati pri iskanju kake knjige, vedno na ogled kaka zanimiva razstava, veliko dodatnih dogodkov za otroke in odrasle.

Knjižnica Mirana Jarca Novo mesto - Novo mesto
Katja Vrbetic
4/5

Poletni delovni čas... - 1 zvezdica
Nedelje zaprto........- 1 zvezdica
Sobote popoldne zaprto.....- 1 zvezdica
Prazniki zaprto......- 1 zvezdica

Rezultat: ob malo bolj resni razporeditvi delovnega časa, bi bila to lahko knjižnica 5 zvezdic.... tako pa je ostala le 1 zvezdica.... škoda.

SEDAJ PA ŠE POZITIVNE PLATI:
Možen dostop za invalide (vozičke, kolesa,...) do knjižnice in po knjižnici med oddelki ... PLUS 1 zvezdica
Vedno urejeni WC-ji .... PLUS 1 zvezdica
Zelo prijazno in ustrežljivo osebje...plus 1 zvezdica

Knjižnica Mirana Jarca Novo mesto - Novo mesto
Anuša Gaši
4/5

Lepa knjižnica z bogato ponudbo in prijaznimi uslužbenci. Ena najbolj prijetnih, če ne že kar najprijetnejša kulturna ustanova v NM.

Knjižnica Mirana Jarca Novo mesto - Novo mesto
Danijela Bubnjić
4/5

Zelo lepa in urejena knjižnica s čudovito teraso in sobami za učenje, @kofetkanje in druženje..

Knjižnica Mirana Jarca Novo mesto - Novo mesto
Beti Radez
3/5

Na spletni strani ni naveden poletni delovni čas, piše da je v soboto dopoldan odprto.
Razočaranje, če planiraš obisk knjižnice tik pred odhodom na morje.?

Knjižnica Mirana Jarca Novo mesto - Novo mesto
Stane Jst
4/5

Razen lastnega parkirnega prostora, je knjižnica primerno mesto za izposojo knjig, branje le-teh v tihih čitalnicah ali na kavčih, uvajanje otrok v brezmejni svet knjig in zgodb in srečanja ob različnih dogodkih, ki se dogajajo v prostorih knjižnjice.

Knjižnica Mirana Jarca Novo mesto - Novo mesto
Drago Žibert
5/5

Odlična ustanova, ena mojih najljubših. Vse pohvale osebju knjižnice za njihovo aktivno vlogo pri kulturnem ozaveščanju v NM in okolici. Izkoristimo njene storitve!!

Knjižnica Mirana Jarca Novo mesto - Novo mesto
Mara Rodić
5/5

Zelo uredu prijazno okolje in ljudje.

Go up