TIC Razkrižje - Ljutomer

Naslov: Šafarsko 42c, 9246 Ljutomer, Slovenija.
Telefon: 25849912.
Spletna stran: razkrizje.si.
Specialitete: Turistično informacijski center.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku, Primerno za otroke.
Mnenja: Ta podjetje ima 1 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od TIC Razkrižje

TIC Razkrižje se nahaja na naslovu Šafarsko 42c, 9246 Ljutomer, Slovenija. Ta specializirani turistično informacijski center je odlična destinacija za vse, ki iščejo informacije o turističnih znamenitostih in dogodkih v regiji.

Za več informacij jih lahko pokličete na Telefon: 25849912 ali obiščete njihovo spletno stran: razkrizje.si. Poleg tega pa TIC Razkrižje ponuja parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku ter vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku, kar ga naredi prijaznega tudi do vseh obiskovalcev s posebnimi potrebami. Primerno je tudi za otroke, kar omogoča prijetno doživetje za celotno družino.

Mnenja uporabnikov na Google My Business kažejo, da je to podjetje zelo dobro ocenjeno, saj ima povprečno mnenje: 5/5. To priča o kakovostni storitvi in zadovoljstvu obiskovalcev, ki so se obrnili na TIC Razkrižje za pomoč in informacije.

Zaradi njihove prijaznosti, strokovnosti in obsežnega znanja o turističnih atrakcijah v regiji, je TIC Razkrižje odličen vir informacij za vse, ki raziskujejo ta del Slovenije. Priporočamo, da ob prvem obisku ali iskanju informacij o turističnih destinacijah v regiji, kontaktirate TIC Razkrižje preko njihove spletne strani in se prepričate o njihovi strokovnosti ter prijaznosti. Ne odlašajte, poiščite njihovo pomoč že danes!

Mnenja o TIC Razkrižje

TIC Razkrižje - Ljutomer
Polona Škofič
5/5

Go up