Knjižnica in čitalnica Razkrižje - Ljutomer

Naslov: Šafarsko 42c, 9246 Ljutomer, Slovenija.
Telefon: 25849914.

Specialitete: Knjižnica.

Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Knjižnica in čitalnica Razkrižje

Knjižnica in čitalnica Razkrižje se nahaja na naslovu Šafarsko 42c, 9246 Ljutomer, Slovenija. Za kontakt jih lahko pokličete na telefonsko številko 25849914.

Ta knjižnica se specializira v knjižničnih storitvah, ponuja bogato zbirko knjig in drugih gradiv za branje in raziskovanje. Njihova ponudba je namenjena vsem ljubiteljem knjig, ki si želijo poglobiti svoje znanje ali preprosto uživati v branju.

Knjižnica in čitalnica Razkrižje je idealna destinacija za vse, ki si želijo mirnega okolja za branje in raziskovanje. Njihova lokacija v Ljutomeru omogoča enostaven dostop in prijetno okolje za obiskovalce vseh starosti.

Če iščete kakovostne knjižnične storitve in želite odkriti nove knjige, potem je Knjižnica in čitalnica Razkrižje prava izbira za vas. Njihovo strokovno osebje vam bo z veseljem pomagalo pri iskanju pravega gradiva za vaše potrebe.

Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.

Povprečno mnenje: 0/5.

Za vse ljubitelje knjig in bralcev je Knjižnica in čitalnica Razkrižje odlična destinacija za obisk. Ne glede na vaše bralne preference, boste zagotovo našli nekaj zanimivega med njihovo zbirko. Ne odlašajte in obiščite njihovo spletno stran ter se poglobite v svet knjig in znanja.

Go up