Mestna knjižnica Grosuplje - Grosuplje

Naslov: Adamičeva cesta 15, 1290 Grosuplje, Slovenija.
Telefon: 17860020.
Spletna stran: gro.sik.si.
Specialitete: Knjižnica.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 42 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.9/5.

Lokacija od Mestna knjižnica Grosuplje

Mestna knjižnica Grosuplje se nahaja na Adamičevi cesti 15, 1290 Grosuplje, Slovenija. Ta knjižnica je znana po svoji bogati ponudbi knjig in drugih gradiv, ki zadovoljijo širok spekter bralcev. Za več informacij jih lahko kontaktirate na telefon 17860020 ali obiščete njihovo spletno stran gro.sik.si.

Med specialitetami knjižnice so različni žanri knjig, revije, e-knjige in še več. Poleg tega knjižnica ponuja tudi prostor za branje, raziskovanje in učenje. Njihova lokacija je odlično dostopna, saj imajo parkirišče in vhod, ki sta primerna tudi za osebe na invalidskem vozičku.

Druge zanimive informacije o knjižnici vključujejo pozitivna mnenja strank, saj ima kar 42 mnenj na Google My Business, s povprečno oceno 4.9/5. To jasno kaže na visoko zadovoljstvo obiskovalcev s storitvami knjižnice.

Za osebo, ki išče informacije o knjižnici Mestna knjižnica Grosuplje, bi bilo koristno obiskati njihovo spletno stran ali jih kontaktirati po telefonu. Tam lahko najdejo vse potrebne informacije o njihovi ponudbi, urniku in dogodkih. Knjižnica je odlična destinacija za vse ljubitelje knjig in tiste, ki iščejo prostor za učenje in sprostitev.

Zaključna priporočila za vse, ki jih zanima obisk Mestne knjižnice Grosuplje, je, da obiščejo njihovo spletno stran in se pozanimajo o vseh možnostih, ki jih ponujajo. Ne glede na to, ali ste strasten bralec ali zgolj iščete prostor za sprostitev, bo knjižnica zagotovo izpolnila vaša pričakovanja. Ne odlašajte in preverite njihovo spletno stran danes!

Mnenja o Mestna knjižnica Grosuplje

Mestna knjižnica Grosuplje - Grosuplje
Tamara Znidar
5/5

Krasna in dobro zalozena knjiznica. Veliko je tudi dogajanja - prireditve, pravljicne in igralne urice, razstave…za vsakogar se nekaj najde. Osebje je vedno na voljo in zelo v pomoc. Knjiznico je pravi uzitek obiskat tudi z najmlajsimi (za vozicek je na voljo dvigalo).

Mestna knjižnica Grosuplje - Grosuplje
Katarina Kočevar
5/5

Ta hram res zadovoljivo izpolnjuje svoje poslanstvo. Poleg vseh zanimivih dejavnosti nam je uporabnikom zelo dobrodošlo, da vedno (in hitro) priskrbite gradivo iz medknjižnične izposoje. Hvala! Tudi vzdušje v čitalnici - nemalokrat s pridušeno in prostoru primerno muziko - je blagodejno in pomirjujoče; kar žamet za dušo, bi rekla. Tudi vaša skrb, da nas vedno presenetite z estetskimi cvetličnimi aranžmaji, potrjuje, da opravljate mnogo več kot le svojo službo. Hvala.

Mestna knjižnica Grosuplje - Grosuplje
Tanja Zupančič
5/5

Zelo prijetna knjiznjica s prijaznimi knjiznicarji. Zelo se trudijo za pomoc obiskovalcem. Izredno pestra organizacija dogodkov za otroke, v namen izobrazevanja in ostalih aktivnosti. Zelo prijazno otrokom, z organiziranjem pravljicnih uric, delavnic in predstav. Arhitekturno zanimiva povezava med starim in novim delom knjiznjice. Kavarna z dobro belo kavo in rogljicki.

Mestna knjižnica Grosuplje - Grosuplje
Metka Grosl
5/5

Sem član te knjižnice 15 let, odebje stalno prijazno, strokovno, krasen objekt. Lepo urejeno, ambient čudovit. Pridite še vi.

Mestna knjižnica Grosuplje - Grosuplje
simona simonca
5/5

Zelo lepa in urejena knjižnica.

Mestna knjižnica Grosuplje - Grosuplje
Miroslav Kranjc
5/5

Arhitekturno zelo zanimiva, sodobna in dobro opremljena knjižnica. Zelo prijeten prostor tudi za različne dogodke in prireditve.

Mestna knjižnica Grosuplje - Grosuplje
Bozica Posavec
5/5

Zelo lepa knjižnica zanimive stvar se dogajajo osebje zelozelo prijazno vedno pomagajo če pomoč potrebuješ

Mestna knjižnica Grosuplje - Grosuplje
nada srol
5/5

Lepa z veliko knjig, všeč mi je predvsem avtomat za izposojo in vračilo knjig.

Go up