Krajevna knjižnica Mokronog - Mokronog

Naslov: Pod Gradom 2, 8230 Mokronog, Slovenija.
Telefon: 73499683.
Spletna stran: tre.sik.si.
Specialitete: Knjižnica.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Krajevna knjižnica Mokronog

Krajevna knjižnica Mokronog se nahaja na naslovu Pod Gradom 2, 8230 Mokronog, Slovenija. Ta knjižnica ponuja bogato izbiro gradiva za vse generacije, od knjig za otroke do strokovne literature za odrasle. S svojo lokacijo tik pod gradom v Mokronogu, obiskovalcem nudi prijetno okolje za branje in raziskovanje.

Telefonska številka za kontakt je 73499683, medtem ko lahko več informacij o njihovi ponudbi najdete na spletni strani tre.sik.si. Specialitete te knjižnice so raznovrstne knjige in gradivo za vse okuse in interese.

Med drugimi zanimivimi informacijami velja omeniti, da knjižnica ponuja tudi parkirišče in je dostopna osebam na invalidskem vozičku. To pomeni, da je prostor prijazen in varen za vse obiskovalce.

Glede na Googlove ocene, ima Krajevna knjižnica Mokronog trenutno 0 mnenj na Google My Business, kar pomeni, da je še relativno neodkrita. Povprečno mnenje je 0/5, kar pa ne pomeni, da ni vredna obiska. Vsak obiskovalec lahko pusti svoje mnenje in prispeva k oceni knjižnice.

Za vse ljubitelje branja in tiste, ki iščejo mirno okolje za raziskovanje, je Krajevna knjižnica Mokronog odlična destinacija. Ne glede na to, ali ste domačin ali popotnik, vas bo knjižnica navdušila s svojo ponudbo in prijaznim osebjem. Za več informacij in obisk, priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in se povežete z njimi.

Nič ne škodi, če se prepričate sami!

Go up