Krajevna knjižnica Genterovci - Dobrovnik

Naslov: Šolska ulica 17, 9223 Dobrovnik, Slovenija.

Specialitete: Knjižnica.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Krajevna knjižnica Genterovci

Krajevna knjižnica Genterovci Šolska ulica 17, 9223 Dobrovnik, Slovenija

Krajevna knjižnica Genterovci je majhna knjižnica v mestu Dobrovnik, Slovenija, ki se nahaja na naslovu Šolska ulica 17, 9223 Dobrovnik. Specializirana je za ponudbo knjižničnih storitev in gradiva za lokalno skupnost. Poleg tega je znana po svoji prijazni in ustrežljivi ekipi, ki je vedno pripravljena pomagati obiskovalcem.

Knjižnica ponuja širok izbor knjig, revij in drugih gradiv za vse generacije. Njihove specialitete vključujejo različne knjižnične programe in dejavnosti za otroke, mladino in odrasle. Poleg tega se lahko pohvalijo s parkiriščem in dostopom za osebe na invalidskem vozičku, kar omogoča enostavno in prijetno izkušnjo obiskovalcem.

Čeprav imajo na Google My Business trenutno 0 mnenj, je pomembno opozoriti, da to ne odraža resnične kakovosti storitev, ki jih ponuja Krajevna knjižnica Genterovci. Kljub temu bi bilo koristno, če bi več obiskovalcev delilo svoje izkušnje, da bi drugi lažje ocenili, ali je to prava knjižnica zanje.

Povprečno mnenje na podlagi trenutnih ocen je 0/5, vendar je pomembno vedeti, da je osebno mnenje lahko zelo subjektivno in se lahko razlikuje od ene osebe do druge. Zato je priporočljivo, da obiskovalci sami obiščejo Krajevno knjižnico Genterovci in se prepričajo o kakovosti storitev.

Za vse, ki iščejo kakovostno knjižnično izkušnjo v prijetnem okolju, je Krajevna knjižnica Genterovci odlična izbira. Za več informacij in aktualne dogodke obiščite njihovo spletno stran in se prepričajte o vseh možnostih, ki jih ponujajo. Ne odlašajte in stopite v stik z njimi še danes!

Go up