Dobronaki Művelődési Ház - Dobrovnik

Naslov: Dobrovnik 297, 9223 Dobrovnik, Slovenija.

Specialitete: Kulturni center.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Dobronaki Művelődési Ház

Dobronaki Művelődési Ház Dobrovnik 297, 9223 Dobrovnik, Slovenija

Dobronaki Művelődési Ház je kulturni center, ki se nahaja na naslovu Dobrovnik 297, 9223 Dobrovnik, Slovenija. Ta center ponuja različne kulturne dejavnosti in dogodke za prebivalce in obiskovalce Dobrovnika. Poleg tega ima tudi parkirišče in je dostopen osebam na invalidskem vozičku.

Dobronaki Művelődési Ház je znan po svojih kulturnih programih in dogodkih, ki vključujejo predstave, razstave, koncerte in druge umetniške dejavnosti. Njihova stran na Google My Business trenutno nima nobenega mnenja, vendar si prizadevajo za ustvarjanje pozitivnih izkušenj za svoje obiskovalce. Povprečna ocena tega centra je trenutno 0/5.

Za osebe, ki iščejo kulturne dogodke in dejavnosti v Dobrovnika, je Dobronaki Művelődési Ház odlična izbira. S svojo raznoliko ponudbo in prijetno lokacijo je idealen kraj za sprostitev in uživanje v umetnosti. Poleg tega je dostopen osebam na invalidskem vozičku, kar omogoča vsem obiskovalcem enakopraven dostop do kulturnih vsebin.

Za več informacij o njihovih prihajajočih dogodkih in programih ter za rezervacije obiska priporočamo obisk njihove spletne strani. Kontaktirate jih lahko preko njihove spletne strani in se prepričate o njihovi pestri ponudbi kulturnih dejavnosti.

Za vse ljubitelje kulture in umetnosti je Dobronaki Művelődési Ház odlična destinacija za obisk. Ne zamudite priložnosti, da doživite bogat kulturni program tega centra in se prepričate sami o kakovosti njihovih dogodkov. Obiščite njihovo spletno stran in se prepričajte o njihovi ponudbi že danes!

Go up