Krajevna knjižnica Deskle - Deskle

Naslov: Srebrničeva ulica 18, 5210 Deskle, Slovenija.
Telefon: 53953211.
Spletna stran: gkfb.si.
Specialitete: Knjižnica.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 1 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Krajevna knjižnica Deskle

Krajevna knjižnica Deskle se nahaja na Srebrničevi ulici 18 v Desklah, Slovenija. S svojo značilno lokacijo v mirnem okolju je prijeten kraj za ljubitelje knjig in tistih, ki iščejo prostor za sprostitev in branje. Knjižnica je specializirana za različne knjižne žanre in ima široko ponudbo gradiva za vse okuse.

Obiskovalci lahko kontaktirajo Krajevno knjižnico Deskle preko telefonske številke 53953211 ali pa obiščejo njihovo spletno stran gkfb.si za več informacij o njihovi ponudbi in urniku delovanja. Poleg tega, knjižnica ponuja tudi parkirišče in je dostopna osebam na invalidskem vozičku, kar jo naredi prijazno za vse obiskovalce.

Za tiste, ki iščejo mnenja o Krajevni knjižnici Deskle, lahko povemo, da ima podjetje 1 mnenje na Google My Business, pri čemer je povprečno mnenje ocenjeno s 5/5. To kaže na visoko zadovoljstvo strank in kakovost storitev, ki jih ponuja knjižnica.

Za vse ljubitelje knjig in tiste, ki iščejo prostor za sprostitev in branje, je Krajevna knjižnica Deskle odlična izbira. Ne glede na to, ali iščete klasike, sodobno literaturo ali knjige za otroke, vam bo ta knjižnica zagotovo ponudila bogato izbiro gradiva. Za več informacij in obisk priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran, kjer lahko najdete vse potrebne informacije in se vnaprej dogovorite za obisk.

Ne odlašajte in stopite v stik s Krajevno knjižnico Deskle po njihovi spletni strani. Prepričani smo, da boste uživali v prijetnem vzdušju in bogati ponudbi knjig, ki jih ponuja ta čudovita knjižnica.

Mnenja o Krajevna knjižnica Deskle

Krajevna knjižnica Deskle - Deskle
marja dolhar
5/5

Go up