Knjižnica Cirila Kosmača - Kobarid

Naslov: Gregorčičeva ulica 20, 5222 Kobarid, Slovenija.
Telefon: 53890190.
Spletna stran: kcktolmin.si.
Specialitete: Knjižnica.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 6 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.7/5.

Lokacija od Knjižnica Cirila Kosmača

Knjižnica Cirila Kosmača se nahaja na naslovu Gregorčičeva ulica 20, 5222 Kobarid, Slovenija. Ta knjižnica je priljubljena destinacija za ljubitelje knjig in branja v Kobaridu. Telefon za kontakt je 53890190 in njihova spletna stran je kcktolmin.si.

Specialiteta knjižnice Cirila Kosmača je seveda knjižnična dejavnost, ki ponuja širok izbor knjig za vse okuse in starosti. Poleg tega knjižnica nudi tudi druge storitve in dogodke za obiskovalce.

Med drugimi zanimivimi informacijami o knjižnici Cirila Kosmača so parkirišče, ki je na voljo obiskovalcem, dostopnost za osebe na invalidskem vozičku ter vhod, prilagojen za osebe na invalidskem vozičku.

Mnenja o knjižnici Cirila Kosmača so zelo pozitivna, saj ima podjetje 6 ocen na Google My Business, s povprečno oceno 4.7/5. To kaže na visoko zadovoljstvo obiskovalcev z storitvami, ki jih ponuja knjižnica.

Za osebo, ki išče informacije o knjižnici Cirila Kosmača, je priporočljivo obiskati njihovo spletno stran, kjer lahko najdejo več podrobnosti o storitvah, dogodkih in urniku knjižnice. Poleg tega je priporočljivo, da se osebno obrnejo na knjižnico za dodatne informacije ali vprašanja.

Zaradi izjemno pozitivnih ocen in raznovrstnih storitev, ki jih ponuja knjižnica Cirila Kosmača, bi bilo vredno obiskati knjižnico in izkoristiti vse njene ugodnosti. Za več informacij in navdihujočo knjižno izkušnjo pa je priporočljivo, da obiskovalci stopijo v stik preko njihove spletne strani.

Mnenja o Knjižnica Cirila Kosmača

Knjižnica Cirila Kosmača - Kobarid
Ryan George
5/5

A beautiful place to write while on vacation/holiday. (My activity for the day had been canceled due to weather forecast.) The librarian on duty was very helpful, getting me set up with a power outlet. The views from the desk were calming, and the selection of books and magazines impressive.

Knjižnica Cirila Kosmača - Kobarid
Tea Vulikić
5/5

Knjižnica Cirila Kosmača - Kobarid
Jerica Šturm
4/5

Knjižnica Cirila Kosmača - Kobarid
Petra Testen Koren
5/5

Knjižnica Cirila Kosmača - Kobarid
Rusana DT
5/5

Knjižnica Cirila Kosmača - Kobarid
Peter Ukmar
4/5

Go up