Park na Zgornjem trgu - Šentjur

Naslov: Pod Rebrami 1, 3230 Šentjur, Slovenija.

Specialitete: Park.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Primerno za otroke.
Mnenja: Ta podjetje ima 1 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4/5.

Lokacija od Park na Zgornjem trgu

Park na Zgornjem trgu Pod Rebrami 1, 3230 Šentjur, Slovenija

Čudovit park, imenovan „Park na Zgornjem trgu,” se nahaja na naslovu „Pod Rebrami 1, 3230 Šentjur, Slovenija.” Gre za idealno destinacijo za vse generacije, kjer se lahko družište in obenem uživate v lepem naravnem okolju.

Specialitete tega parka so njegova lepota in raznovrstnost. Park je primeren za otroke, saj ima na voljo različne igralne pripomočke in veliko prostora za igranje. Prav tako je dostopen osebam na invalidskih vozičkih, kar je velika prednost za vse obiskovalce.

Če iščete mesto, kjer se lahko odpočijete in uživate v lepem naravnem okolju, je „Park na Zgornjem trgu” idealen izbor. Je primeren tudi za različne dogodke in piknike, saj ima na voljo dovolj prostora za vse oblike rekreacije.

Čeprav ta park še ni objavil svoje telefonske številke ali spletne strani, ima na „Google My Business” že eno oceno, s povprečno oceno 4/5.

Druge zanimive informacije o „Parku na Zgornjem trgu” so, da je primeren za otroke, dostopen osebam na invalidskih vozičkih in ima na voljo prostor za piknike in druge dogodke.

Če iščete lep park, kjer se lahko oddite od vsakdanjega stresa in uživate v naravnem okolju, je „Park na Zgornjem trgu” definitivno vreden obiska. Zaradi njegovih številnih prednosti in lepote vam bo ponudil neverjetno izkušnjo. Zato jih posvetite več časa in obiščite „Park na Zgornjem trgu” - ne boste razočarani

Priporočamo, da se obiščete na njihovi lokaciji ali pa si ogledate njihovo eno oceno na „Google My Business”, da dobite boljše vtise o parku. Ne pozabite tudi, da jih lahko kontaktirate preko njihove spletne strani, ko bo na voljo.

Mnenja o Park na Zgornjem trgu

Park na Zgornjem trgu - Šentjur
Igor Fabjan
4/5

lepo urejen manjši park z atraktivnimi otroškimi igrali

Go up