Knjižnica Šentjur - Šentjur

Naslov: Mestni trg 5b, 3230 Šentjur, Slovenija.
Telefon: 37463740.
Spletna stran: sen.sik.si.
Specialitete: Knjižnica.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 19 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.3/5.

Lokacija od Knjižnica Šentjur

Knjižnica Šentjur je priljubljena knjižnica, ki se nahaja na naslovu Mestni trg 5b, 3230 Šentjur, Slovenija. Svoje storitve ponuja v prijetnem okolju, ki je dostopno tako obiskovalcem kot tudi osebam na invalidskem vozičku. Knjižnica je specializirana za knjižnično gradivo in nudi širok izbor knjig za vse okuse in potrebe. Poleg tega ima tudi parkirišče, kar je priročno za obiskovalce.

Za več informacij o njihovih storitvah lahko pokličete na telefon 37463740 ali obiščete njihovo spletno stran sen.sik.si. Na spletni strani boste našli podrobne informacije o njihovi ponudbi, delovnem času in dogodkih, ki jih organizirajo.

Knjižnica Šentjur je prejela številna pozitivna mnenja, saj ima kar 19 ocen na Google My Business. Povprečno mnenje je visoko, znaša 4.3/5, kar kaže na zadovoljstvo obiskovalcev z njihovimi storitvami.

Za osebo, ki išče kakovostno knjižnico v Šentjurju, je Knjižnica Šentjur odlična izbira. S svojo bogato ponudbo knjig in prijaznim osebjem bo zagotovo zadovoljila vaše potrebe po branju in raziskovanju. Poleg tega je enostavno dostopna in ima prijazne možnosti parkiranja ter prilagojen dostop za osebe na invalidskem vozičku.

Zaključujemo z iskreno priporočilo, da obiščete njihovo spletno stran sen.sik.si in se pozanimate o njihovi ponudbi ter dogodkih. Ne zamudite priložnosti, da obogatite svoje bralne izkušnje v Knjižnici Šentjur!

Mnenja o Knjižnica Šentjur

Knjižnica Šentjur - Šentjur
Nataša Gorjanc Zima
5/5

Prostori knjižnice so svetli in prijetni, zaposleni prijazni in ustrežljivi. Knjige so skrbno ovite v zaščitno folijo za knjige, zato so v dobrem stanju. Zaloga knjig je dobra, le za aktualne knjige so zelo dolge čakalne vrste, zato bi bil smiseln dokup gradiva.
Za knjižnično nepodkovanega obiskovalca je precej težavno samostojno najti knjige na policah, ker je zaloga v Cobiss bazi razvrščena po UDK, knjige na policah pa so razvrščene po geslih brez oznak UDK.
V knjižnici je dovolj miz in računalniških kotičkov, kjer lahko obiskovalec prebira časnike in časopise, vendar prostor ni ločen od knjižnega gradiva.
Knjižnica prireja številne zanimive dogodke, o katerih svoje člane tudi redno obvešča.

Knjižnica Šentjur - Šentjur
Tamara Hartman
5/5

Vse pohvale prijetnim, prijaznim in ustrežljivim knjižničarkam. Knjižnica je glede na velikost (v primerjavi z večjimi mestnimi knjižnicami) dobro in sodobno založena, tudi čakalnih dob na gradivo običajno ni ali pa so kratke.

Knjižnica Šentjur - Šentjur
Klavdija Natek
5/5

Najbilj prijazne in ustrežljive knjižničarke, odlična zbirka knjig.

Knjižnica Šentjur - Šentjur
Jozica Fidler
5/5

Zelo prijazno osebje. Si vzame čas, da bralca oskrbi s primerno literaturo.

Knjižnica Šentjur - Šentjur
Cvetka Zeme
5/5

Prijazni, ustrežljivi, strokovni skratka super.

Knjižnica Šentjur - Šentjur
Ivy C
5/5

Prijazne, ustrežljive in vedno nasmejane knjižničarke

Knjižnica Šentjur - Šentjur
Maša Čater
5/5

Lepa, dobro založena knjižnica.

Knjižnica Šentjur - Šentjur
Štefan Vrečko
4/5

Go up