Krško Galerija - Krško

Naslov: 8270 Krško, Slovenija.

Specialitete: Avtobusna postaja.
Druge zanimive informacije: Na voljo je 24-urni prevoz.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Krško Galerija

Krško Galerija 8270 Krško, Slovenija

Krško Galerija je umetniška galerija, ki je locirana v mestu Krško, Slovenija. Naslov galerije je 8270 Krško, Slovenija. To je primerna lokacija za vse, ki iščejo umetniško izkušnjo, saj je specializirana za Avtobusno postajo. Krško Galerija je odprta 24 ur na dan, zato je vedno na voljo za obiskovalce. To je tudi dobro mesto za turiste, ki potujejo s avtobusom, saj je specializirana za to obliko prevoza.

Čeprav ima Krško Galerija trenutno 0 mnenj na Google My Business, je vredno obiska zaradi svoje edinstvene umetniške zbirke in primernosti za avtobusne potnike. Galerija ponuja tudi 24-urni prevoz, zato je enostavno dosegljiva za obiskovalce.

Če iščete umetniško izkušnjo v Krškem, je Krško Galerija zanimiva izbira. Poleg svoje zbirke umetnin je tudi dobro locirana in ponuja primerno okolje za avtobusne potnike. Čeprav trenutno nimamo na voljo mnenj o Krški Galeriji, verjamemo, da bo obiskovalcem ponudila vredno izkušnjo.

Za nadaljnje informacije o Krški Galeriji preverite njihovo spletno stran ali jih kontaktirajte neposredno. Čeprav nimamo na voljo informacij o njihovem telefonu, jih lahko kontaktirate preko njihove spletne strani.

Vemo, da boste obisk Krške Galerije cenili in se priporočamo, da poiščete več informacij na njihovi spletni strani.

Go up