Kulturni Dom Krsko - Krško

Naslov: Trg Matije Gubca 2, 8270 Krško, Slovenija.
Telefon: 74880194.
Spletna stran: kd-krsko.si.
Specialitete: Kulturni center.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 359 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.5/5.

Lokacija od Kulturni Dom Krsko

Kulturni Dom Krško je kulturni center lociran na naslovu Trg Matije Gubca 2, 8270 Krško, Slovenija. Telefon za kontakt je 74880194. Več informacij o njihovi ponudbi lahko najdete na njihovi spletni strani: kd-krsko.si.

Ta kulturni dom je znan po svojih raznolikih kulturnih dogodkih in programih, ki privabljajo občinstvo iz Krškega in okolice. Njihova lokacija na Trgu Matije Gubca v središču mesta omogoča enostaven dostop za obiskovalce. Poleg tega imajo parkirišče in so dostopni tudi osebam na invalidskem vozičku. Vhod je prav tako prilagojen za osebe na invalidskem vozičku.

Na Google My Business imajo 359 mnenj o svojem delu, s povprečno oceno 4.5/5, kar kaže na visoko zadovoljstvo strank. To potrjuje kakovost njihovega dela in programov, ki jih ponujajo.

Za osebo, ki išče kulturne dogodke in programe v Krškem, je obisk Kulturnega Doma Krško odlična izbira. Njihova pestra ponudba kulturnih dogodkov bo zadovoljila tako ljubitelje glasbe, gledališča, plesa kot tudi drugih umetniških izrazov.

Naša priporočila: Če ste ljubitelj kulturnih dogodkov in iščete kvalitetno ponudbo v Krškem, obiščite Kulturni Dom Krško. Za več informacij o njihovem programu in dogodkih jih kontaktirajte preko njihove spletne strani kd-krsko.si.

Mnenja o Kulturni Dom Krsko

Kulturni Dom Krsko - Krško
Valentina Ribič
3/5

V redu je bilo od znotraj lepo od zunaj pa ni ravno prepričljivo.

Kulturni Dom Krsko - Krško
Marjana Papež
5/5

Nakup vstopnic preko spleta - super, brez tezav, udobni sedezi, velika dvorana, ogled dober iz vseh tock.

Kulturni Dom Krsko - Krško
Andreja Kolman
5/5

Kar želiš, to dobiš ( op.naslov predstave)?

Kulturni Dom Krsko - Krško
NAINO arhitektura-oblikovanje
5/5

Odličen koncert Magnifica včeraj....nepozabno!!!

Kulturni Dom Krsko - Krško
Marin Barlović
4/5

Zvok in slika kot se šika! Cena ugodna, nimajo v ponudbi pijače in jedače, kar je večkrat prednost. Samo sedeži so narejeni pa za 13 letno atletinjo ?

Kulturni Dom Krsko - Krško
Sebastjan Komočar
5/5

Vrhunsko opremljen kulturni dom..

Kulturni Dom Krsko - Krško
Ales Kus
5/5

Kulturni dom Krško je izvrstna lokacija za preživljanje prostega časa - tako pred (december) kot tudi znotraj samega centra. Sam prostor je res lepo in cisto urejen, več bi lahko naredili na kvalitetnejšim stolih ki niso primerni za daljša sedenja

Kulturni Dom Krsko - Krško
Albin Knafelc
5/5

Zelo velik, lep in čist

Go up