Dom kulture Cerkvenjak - Cerkvenjak

Naslov: Cerkvenjak 25, 2236 Cerkvenjak, Slovenija.

Spletna stran: cerkvenjak.si.
Specialitete: Kulturni center.

Mnenja: Ta podjetje ima 2 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Dom kulture Cerkvenjak

Dom kulture Cerkvenjak Cerkvenjak 25, 2236 Cerkvenjak, Slovenija

Dom kulture Cerkvenjak je kulturni center v Sloveniji, natančneje v krajevni skupnosti Cerkvenjak. Nahaja se na naslovu Cerkvenjak 25, 2236 Cerkvenjak. To je idealno mesto za tiste, ki iščete prostor za kulturne dejavnosti. Dom kulture ponuja različne storitve in možnosti, kot so predstave, koncerti, razstave in druge kulturne dogodke.

Dom kulture Cerkvenjak je dobro lociran in zlahka dostopen z avtomobilom ali javnim prevozom. V bližini se nahajajo tudi druge zanimivosti in aktivnosti, kot so parki, restavracije in trgovine. Če iščete primerno lokacijo za svoje kulturne dogodke, je Dom kulture Cerkvenjak dober izbor.

Obstaja dve mnenji o Dom kulturi Cerkvenjak na Google My Business, s povprečno oceno 5/5. To kaže, da so obiskovalci zadovoljni s storitvami in možnostmi, ki jih ponuja ta kulturni center. Če iščete kvalitetno lokacijo za svoje kulturne aktivnosti, je Dom kulture Cerkvenjak dober izbor.

Če ste zainteresirani za več informacij o Dom kulturi Cerkvenjak, preverite njihovo spletno stran. Na spletni strani lahko najdete podrobne informacije o prihajajočih dogodkih, storitvah in drugih relevantnih podatkih.

Na koncu, dobimo močno priporočilo: če iščete kulturni center v Sloveniji, je Dom kulture Cerkvenjak dober izbor. Zaradi njegove dobre lokacije, kvalitetnih storitev in pozitivnih mnenj ga lahko priporočamo brez pomislekov. Kontaktirajte jih danes in začnite načrtovati svoje kulturne dogodke.

Go up