Prostovoljno gasilsko društvo Cerkvenjak - Cerkvenjak

Naslov: Cerkvenjak 15a, 2236 Cerkvenjak, Slovenija.
Telefon: 31501299.
Spletna stran: facebook.com.
Specialitete: Gasilska postaja.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 2 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Prostovoljno gasilsko društvo Cerkvenjak

Prostovoljno gasilsko društvo Cerkvenjak je gasilsko društvo, ki se nahaja na naslovu Cerkvenjak 15a, 2236 Cerkvenjak, Slovenija. Svoje delovanje usmerja v gasilsko postajo, kjer skrbijo za varnost lokalnega prebivalstva in okolice. Telefon za kontakt je 31501299, spletno stran pa lahko obiščete na facebook.com.

Med njihove specialitete spadajo gasilske intervencije in reševanje v primeru požarov ter drugih nesreč. Poleg tega nudijo tudi parkirišče in dostop za osebe na invalidskem vozičku. Društvo ima 2 mnenji na Google My Business, pri čemer je povprečno mnenje 5/5.

Prostovoljno gasilsko društvo Cerkvenjak se nahaja v idilični vasici Cerkvenjak, ki je del Slovenije. Njihova lokacija je ključna za hitro posredovanje v primeru nesreč v okolici ter zagotavlja varnost in zanesljivost gasilskih storitev.

Za osebo, ki išče zanesljivo gasilsko društvo v Cerkvenjaku, je Prostovoljno gasilsko društvo Cerkvenjak odlična izbira. S svojo strokovnostjo, hitrim odzivom in prijaznostjo predstavljajo ključno vlogo v lokalni skupnosti. Priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in stopite v stik z njimi za vse informacije ali vprašanja.

Mnenja o Prostovoljno gasilsko društvo Cerkvenjak

Prostovoljno gasilsko društvo Cerkvenjak - Cerkvenjak
Gorazd Perkovic
5/5

Prostovoljno gasilsko društvo Cerkvenjak - Cerkvenjak
Robert Bratkovic
5/5

Go up