Turistično društvo Bohinjska Bela - Bohinjska Bela

Naslov: Bohinjska Bela 37, 4263 Bohinjska Bela, Slovenija.
Telefon: 45720061.

Specialitete: Turistično informacijski center.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Primerno za otroke.
Mnenja: Ta podjetje ima 2 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 3/5.

Lokacija od Turistično društvo Bohinjska Bela

Turistično društvo Bohinjska Bela je zelo uporaben turistični center, ki sovpada z vašimi potrebami, če iščete informacije o Bohinjski Beli in okolici. Nahaja se na naslovu Bohinjska Bela 37, 4263 Bohinjska Bela, Slovenija. Lahko jih dosežete tudi po telefonu 45720061.

To društvo ponuja turistično informacijski center, kjer lahko dobite vse potrebne informacije o turističnih zanimivostih, dogodkih in dejavnostih v Bohinjski Beli in okolici. Ustanova je primerna za otroke in tudi dostopna osebam na invalidskih vozičkih, saj ima na voljo parkirniško mesto.

Turistično društvo Bohinjska Bela ima na Google My Business 2 mnenj, s povprečno oceno 3/5. Ocene in mnenja potrdijo, da je to zanesljiv turistični center, ki vam bo pomagal pri načrtovanju vašega bivanja v Bohinjski Beli.

Če iščete informacije o turističnih znamenitostih, dogodkih in dejavnostih v Bohinjski Beli, je Turistično društvo Bohinjska Bela idealen izbor. Z njimi lahko pridejo v stik tako po telefonu kot tudi na njihovi spletni strani. Posvetujte se z njihovimi uslužbenci in oni vam bodo zagotovo pomagali, da boste lahko uživali v polni meri v vseh zanimivostih, ki jih Bohinjska Bela in okolica nudita.

Nasvete za obisk Turističnega društva Bohinjska Bela:

  • Obiščite njihovo spletno stran in preverite njihove stalne informacije.
  • Po telefonu se sklicujte na njihove uslužbence in dobite še več informacij o turističnih znamenitostih in dogodkih v Bohinjski Beli.
  • Če ste na lokaciji, obiščite njihov turistični informacijski center in dobite vse potrebne informacije o turističnih znamenitostih, dogodkih in dejavnostih v Bohinjski Beli in okolici.

Za vsako pomoč in nasvetenje se lahko obrnite na Turistično društvo Bohinjska Bela. Njihovi uslužbenci so pripravljeni vam pomagati in vam zagotoviti najboljši turistični izkustven na Bohinjski Beli.

Go up