Dom krajanov Bohinjska Bela - Bohinjska Bela

Naslov: Bohinjska Bela 37, 4263 Bohinjska Bela, Slovenija.

Specialitete: Kulturni center.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 1 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Dom krajanov Bohinjska Bela

Dom krajanov Bohinjska Bela Bohinjska Bela 37, 4263 Bohinjska Bela, Slovenija

Dom krajanov Bohinjska Bela je kulturni center lociran na naslovu Bohinjska Bela 37, 4263 Bohinjska Bela, Slovenija. Ta center ponuja številne kulturne dejavnosti in prireditve za lokalno skupnost, kot tudi za obiskovalce. Med njihovimi specialitetami so kulturni dogodki, ki bogatijo kulturno in družbeno življenje v okolici.

Obiskovalcem je na voljo tudi parkirišče, kar je še posebej priročno za tiste, ki prihajajo z avtomobilom. Poleg tega je center dostopen tudi osebam na invalidskem vozičku, kar pomeni, da je prijazen do vseh obiskovalcev.

Na Google My Business ima Dom krajanov Bohinjska Bela eno mnenje, ki pa je izredno pozitivno, saj je povprečna ocena 5/5. To kaže na visoko kakovost storitev in dogodkov, ki jih ponuja center, ter zadovoljstvo obiskovalcev.

Za osebe, ki iščejo kulturne dejavnosti v Bohinjski Beli in okolici, je Dom krajanov Bohinjska Bela odlična izbira. S svojimi številnimi kulturnimi dogodki in prireditvami ponuja priložnost za spoznavanje lokalne kulture in povezovanje z lokalno skupnostjo.

Za vse, ki bi radi doživeli kulturno bogastvo Bohinjske Bele in se udeležili zanimivih prireditev, je obisk Dom krajanov Bohinjska Bela vsekakor vreden izkušnje. Za več informacij in aktualni program prireditev jih vabimo, da obiščejo njihovo spletno stran in se prepričajo sami.

Mnenja o Dom krajanov Bohinjska Bela

Dom krajanov Bohinjska Bela - Bohinjska Bela
Katja Smolej
5/5

Go up