Kulturni dom Grosuplje - Grosuplje

Naslov: Adamičeva cesta 16, 1290 Grosuplje, Slovenija.
Telefon: 17864028.
Spletna stran: kultura.si.
Specialitete: Kultura.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 86 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.2/5.

Lokacija od Kulturni dom Grosuplje

Kulturni dom Grosuplje je ustanova, ki ponuja številne kulturne dejavnosti in dogodke. Nahaja se na Adamičevi cesti 16, 1290 Grosuplje, Slovenija. Lahko se jih kontaktira tudi na telefonskem številu 17864028. Njihova spletna stran je kultura.si.

Glavne specialitete Kulturnega doma Grosuplje so različne kulturne dejavnosti, kot so koncerti, gledališke predstave, razstave in druge kulturne prireditve. To je mesto, kjer lahko ljudje spoznajo in uživajo v različnih kulturnih izkušnjah.

Poleg tega Kulturni dom Grosuplje ponuja tudi druge zanimive informacije, kot so dostopnost za osebe na invalidskem vozičku, parkirišče in dostopen vhod za osebe na invalidskem vozičku. To ga naredi bolj dostopnega in prijaznega za vse obiskovalce.

Na Google My Business ima Kulturni dom Grosuplje 86 mnenj, s povprečnim mnenjem 4.2/5. To kaže, da so obiskovalci zadovoljni s svojo izkušnjo in ocenjujejo ustanovo pozitivno.

Če iščete kulturno bogato izkušnjo v Grosuplju, se zajemi svetovati, da obiščete Kulturni dom Grosuplje. Njihova spletna stran kultura.si vsebuje informacije o prihajajočih dogodkih in aktivnostih, ki jih lahko obiščete. Ne morete zgrešiti s tem, da se udeležite katerega izmed njihovih dogodkov in poglobite se v bogato kulturno izkušnjo.

Go up