Prostovoljno gasilsko društvo Hajdina - Hajdina

Naslov: Spodnja Hajdina 62, 2288 Hajdina, Slovenija.
Telefon: 27883033.

Specialitete: Gasilska postaja.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 1 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Prostovoljno gasilsko društvo Hajdina

Prostovoljno gasilsko društvo Hajdina je ugledno prostovoljno gasilsko društvo, ki je locirano na Naslov: Spodnja Hajdina 62, 2288 Hajdina, Slovenija. Če imaš neko nujno pomoč ali prosim za pomoč v sili, lahko pokličeš na njihovo številko: 27883033.

To gasilsko društvo je znano po svojih specialitetah, ki vključujejo gasilsko postajo. Imajo tudi primerne infrastrukture, kot so parkirišče, ki je dostopno osebam na invalidskem vozičku, in vhod, ki je tudi dostopen osebam na invalidskem vozičku.

Če si želiš več informacij o Prostovoljnem gasilskem društvu Hajdina, lahko obiščeš njihovo spletno stran, kjer lahko najdeš več podrobnosti o njihovih storitvah in aktivnostih. Poleg tega imajo društvo na Google My Business samo eno oceno, ki je povprečno 5 od 5, kar kaže na njihovo izjemno delo in zadovoljstvo njihovih strank.

Ker je Prostovoljno gasilsko društvo Hajdina posvečeno pomoči drugim v sili in nevarnih razmerah, jih priporočamo vsakomur, ki išče zanesljivo in profesionalno gasilsko službo. Če imaš kakršen koli vprašanji ali želiš več informacij, se lahko obrnij na njihovo spletno stran, kjer lahko najdeš več podrobnosti o njihovi storitvi in kontaktiraj jih.

Go up