OŠ Hajdina - Hajdina

Naslov: Spodnja Hajdina 24, 2288 Hajdina, Slovenija.
Telefon: 27881260.
Spletna stran: os-hajdina.si.
Specialitete: Osnovna šola.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 9 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 3.9/5.

Lokacija od OŠ Hajdina

OŠ Hajdina se nahaja na naslovu Spodnja Hajdina 24, 2288 Hajdina, Slovenija. Šola ponuja osnovnošolsko izobraževanje ter se ponaša z specializacijo na tem področju. Lahko jih kontaktirate preko telefonske številke 27881260 ali obiščete njihovo spletno stran.

Med njihovimi dodatnimi storitvami spadajo parkirišče in dostopnost za osebe na invalidskem vozičku. Šola se ponaša z odličnimi mnenji na Google My Business, saj ima kar 9 pozitivnih ocen. Povprečno mnenje uporabnikov znaša 3.9/5.

OŠ Hajdina je odlična izbira za vse, ki iščejo kakovostno osnovnošolsko izobraževanje v prijetnem okolju. Njihova lokacija v Hajdini omogoča enostaven dostop, parkirišče pa olajša obisk šole. Šola je prav tako prilagojena za osebe na invalidskem vozičku, kar zagotavlja vključujoče okolje za vse učence.

Za vse, ki iščejo zanesljivo in uspešno osnovnošolsko izobraževanje, je OŠ Hajdina odlična izbira. Priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in se pozanimate o njihovi ponudbi ter možnostih vpisa. Ne odlašajte in stopite v stik z njimi še danes!

Mnenja o OŠ Hajdina

OŠ Hajdina - Hajdina
Klemen Kores
1/5

Nevem kaj naj napišem ker hodim na to šolo

OŠ Hajdina - Hajdina
Marjan Fridl
4/5

Srarejši objekt z prizidkom.....

OŠ Hajdina - Hajdina
Hitri Dirkač
5/5

Dobra šola

OŠ Hajdina - Hajdina
Milan Nemec
5/5

Super

OŠ Hajdina - Hajdina
cat lover 7
5/5

OŠ Hajdina - Hajdina
Andrej Lu
4/5

OŠ Hajdina - Hajdina
lyrical kr
5/5

OŠ Hajdina - Hajdina
a k
1/5

Go up