Krajevna skupnost Vnanje Gorice - Brezovica pri Ljubljani

Naslov: Nova pot 5, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Slovenija.
Telefon: 13651232.
Spletna stran: brezovica.si.
Specialitete: Občinski urad.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Krajevna skupnost Vnanje Gorice

Krajevna skupnost Vnanje Gorice je pomembno mesto v Sloveniji, natančneje v Brezovici pri Ljubljani. Ima naslov Nova pot 5, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Slovenija in lahko vas pride do nje tudi preko telefona na številki 13651232. Če želite več informacij, lahko obiščete njihovo spletno stran na brezovica.si.

Krajevna skupnost Vnanje Gorice je znana po svojem Občinskem uradu, ki je eden njihovih glavnih specialitet. Tu lahko opravljate različne administrativne zadeve in dobite pomoč pri različnih vprašanjih.

Ena izmed pomembnih lastnosti te krajevne skupnosti je dostopnost za osebe z invalidnim vozičkom, saj imajo na voljo parkirišče, ki je namenjeno prav tem osebam.

Če iščete mnenja o krajevni skupnosti Vnanje Gorice, boste ugotovili, da jih trenutno ni na Google My Business. Vendar to ne pomeni, da ni zanimive informacije o njih.

Za končno oceno lahko rečemo, da je krajevna skupnost Vnanje Gorice dobro mesto, kjer lahko opravljate administrativne zadeve in se počutite dobro sprejeti. Če želite več informacij, jih lahko enostavno kontaktirate preko njihove spletne strani.

Recommendation: Če iščete informacije o krajevni skupnosti Vnanje Gorice, jih lahko najdete na njihovi spletni strani brezovica.si. Sem vas priporočamo, da jih obiščete in pogledate, kar lahko za vas naredijo. Kontaktirajte jih preko njihove spletne strani in dobite vse informacije, ki jih potrebujete

Go up