Vrtci Brezovica - Brezovica pri Ljubljani

Naslov: Nova pot 9, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Slovenija.
Telefon: 13651233.
Spletna stran: vrtci-brezovica.si.
Specialitete: Vrtec.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 2 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.5/5.

Lokacija od Vrtci Brezovica

Vrtci Brezovica, ki se nahaja na Naslovu: Nova pot 9, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Slovenija, je javni zavod, ki skrbi za vzgojo in izobraževanje otrok od enega do šestih let. Telefonsko številko, po kateri lahko kontaktirate Vrtce Brezovica, je 13651233.

Na spletni strani vrtci-brezovica.si lahko najdete podrobnejše informacije o njihovi misiji, vsebini programskega pouka in drugih dejavnostih, ki jih ponujajo. Vrtci Brezovica so specializirani za vrtec in njihova pedagoška filozofija temelji na razvoju celostnega otroka.

Poleg tega, da je Vrtci Brezovica dostopen osebam na invalidskem vozičku, imajo tudi parking prostor in dostopen vhod za te osebe.

Če iščete mnenja drugih staršev o Vrtcih Brezovica, lahko poiščete na Google My Business dveh mnenj s povprečno oceno 4.5/5.

Vrtci Brezovica so znani po svojem pozitivnem pristopu do otrok in njihovega razvoja. Če iščete zanesljivo in varno okolje za vašega otroka, je Vrtci Brezovica zelo priporočljiv izbor.

Za nadaljnje informacije o Vrtcih Brezovica jih lahko kontaktirate preko njihove spletne strani ali jih obiščete neposredno na naslovu Nova pot 9, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Slovenija.

Priporočamo, da se seznanite z njihovo filozofijo pouka in drugimi storitvami, ki jih nudijo.

Go up