Krajevna skupnost Izlake - Izlake

Naslov: Izlake 3, 1411 Izlake, Slovenija.
Telefon: 35679580.
Spletna stran: izlake.si.
Specialitete: Občinski urad.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 3 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4/5.

Lokacija od Krajevna skupnost Izlake

Krajevna skupnost Izlake je občinski urad, ki nudi pomembne storitve prebivalstvu in obiskovalcem. Nahaja se na naslovu Izlake 3, 1411 Izlake, Slovenija in je dosegljiva tudi po telefonu na številki 35679580. Njihova spletna stran, dosegljiva na izlake.si, nudi dodatne informacije in možnost stika.

Krajevna skupnost Izlake je znana po svojih občinskih storitvah, ki so na voljo v njihovi lokaciji. Gre za glavno mesto občine Izlake in je pomembno središče za prebivalstvo in obiskovalce. Med drugim nudijo tudi parkirne mogočnosti, dostopne osebam na invalidskem vozičku, in dostopen vhod tudi za te osebe.

Na spletni strani lahko najdete tudi informacije o njihovih storitvah, kontaktnih podatkih in drugih zanimivih podrobnostih. Če iščete občinski urad v Izlakah, je krajevna skupnost Izlake idealna izbira.

Poleg tega so prejeli tudi tri ocene na Google My Business s povprečno oceno 4/5, kar kaže na zadovoljstvo uporabnikov in zanesljivost storitev. Če iščete zanesljiv in uporen občinski urad v Izlakah, je krajevna skupnost Izlake zagotovo vredno obiska.

Recommendation: Če iščete občinski urad v Izlakah, se priporoča, da obiščete krajevno skupnost Izlake. Njihova spletna stran, dosegljiva na izlake.si, nudi dodatne informacije in možnost stika. Kontaktirajte jih danes in doživi zanesljive in profesionalne storitve, ki jih nudi krajevna skupnost Izlake.

Go up