Knjižnica Izlake - Izlake

Naslov: Izlake 42, 1411 Izlake, Slovenija.
Telefon: 35679330.
Spletna stran: zag.sik.si.
Specialitete: Knjižnica.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Knjižnica Izlake

Knjižnica Izlake se nahaja na naslovu Izlake 42, 1411 Izlake, Slovenija. Lahko jih kontaktirate preko telefonske številke 35679330 ali pa obiščete njihovo spletno stran.

Knjižnica se specializira na področju knjižničarstva in nudi številne storitve za obiskovalce. Njihove specialitete vključujejo širok izbor knjig in periodičnih publikacij.

Poleg tega, knjižnica Izlake ponuja tudi dodatne ugodnosti, kot so parkirišče in prilagojen dostop za osebe na invalidskem vozičku. Vhod je prav tako prilagojen za osebe na invalidskem vozičku, kar omogoča enostaven dostop do knjižničnega gradiva.

Na žalost, to knjižnico še ni ocenil nihče na Google My Business, zato imajo trenutno 0 mnenj. Kljub temu, je pomembno poudariti, da si zaslužijo priložnost za obisk, saj lahko vsak obiskovalec prispeva k ustvarjanju pozitivne izkušnje.

V povprečju ima knjižnica Izlake oceno 0/5, vendar je pomembno opozoriti, da je vsako mnenje pomembno in lahko pomaga pri izboljšanju storitev.

Za vse, ki iščejo informacije o knjižnici Izlake, je priporočljivo, da obiščejo njihovo spletno stran in se pozanimajo o njihovi ponudbi ter urniku delovanja. Ne glede na to, ali ste strasten bralec ali preprosto iščete prostor za sprostitev, knjižnica Izlake vam bo zagotovo ponudila prijetno izkušnjo.

Zato vam toplo priporočamo, da obiščete spletno stran knjižnice Izlake in se prepričate o vseh storitvah, ki jih ponuja. Morda boste našli novo najljubšo knjigo ali pa preprosto uživali v mirnem okolju knjižnice.

Go up