Športno društvo Izlake - Izlake

Naslov: Izlake 3, 1411 Izlake, Slovenija.
Telefon: 31376324.
Spletna stran: sdizlake.si.
Specialitete: Športni klub.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 22 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.7/5.

Lokacija od Športno društvo Izlake

Športno društvo Izlake je športni klub, ki ima sedež na Izlakah 3, 1411 Izlake, Slovenija. Klub je dostopen osebam na invalidskem vozičku, saj ima prilagojena parkirišča in vhode.

Klub je bil ustanovljen z namenom promocije športa in zdravja. Ponuja različne športne dejavnosti, kot so nogomet, košarka, odbojka in atletika. Športno društvo Izlake je znano po svojem vključevalnem pristopu, saj spodbuja vse starosti in sposobnosti, da se udeležijo športnih dejavnosti.

Klub ima svojo spletno stran, kjer lahko obiskovalci najdejo informacije o nadaljnjih aktivnostih, članarinih in stiku z zaposlenimi. Na spletni strani je tudi možno najti ocene in mnenja prejšnjih obiskovalcev. Povprečna ocena je 4.7/5, kar kaže na zadovoljstvo obiskovalcev.

Športno društvo Izlake je dobro locirano in je enostavno dostopno z avtomobilom ali javnim prevozom. Klub ima prilagojena parkirišča za osebe na invalidskem vozičku, kar omogoča lažji dostop do objekta.

Če iščete športni klub, ki se posveča vključevanju in promociji zdravja, je Športno društvo Izlake zelo priporočljivo za obisk. Obiskovalci so zadovoljni s klubom in njegovo vključevalnostjo. Za več informacij lahko obiščete spletno stran klubu ali ga kontaktirate preko telefona.

Recommendation:

Če iščete športni klub, ki spodbuja zdravje in vključevanje, se priporočamo, da obiščete Športno društvo Izlake. Na njihovi spletni strani najdete več informacij in lahko se tudi prijavite za članarino. Ne morete iti narobe s tem klubom, saj so obiskovalci zadovoljni s klubom in njegovo vključevalnostjo. Kontaktirajte jih danes in začnite svojo športno pot

Go up