Vrtec Zagorje ob Savi, Enota Kekec - Izlake

Naslov: Izlake 6, 1411 Izlake, Slovenija.
Telefon: 35660685.
Spletna stran: vrtec-zagorje.si.
Specialitete: Vrtec.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 2 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Vrtec Zagorje ob Savi, Enota Kekec

Vrtec Zagorje ob Savi, Enota Kekec je ena od enot v občini Zagorje ob Savi, ki se posveča vzgoji in izobraževanju otrok. Naslov te enote je Izlake 6, 1411 Izlake, Slovenija. Kontaktirajte jih možno tudi na telefonski številki 35660685.

Spletna stran Vrteca Zagorje ob Savi, Enote Kekec je vrtec-zagorje.si. Tu lahko najdete več informacij o njihovi vsebini in programih.

Specialitete te enote so povezane z vzgojo in izobraževanjem otrok. Sodelujejo z otroki in njihovimi starši ter skupnostjo, da bi ustvarili varno in spodbudno okolje za rast in razvoj otrok.

Poleg tega, da so lokacija in dostopnost enote primerna za otroke, imajo tudi druge zanimive informacije, kot so na primer parkirišče in dostopnost za osebe z invalidnim vozičkom.

Če iščete mnenja o tej ustanovi, lahko preverite Google My Business, kjer najdete dve oceni z povprečno oceno 5/5.

Če iščete ustanovo, ki se posveča razvoju in vzgoji otrok, je Vrtec Zagorje ob Savi, Enota Kekec zanimiva izbira. Zaradi njihovih izkušenj in uspehov v tem področju jih lahko priporočamo kot zanesljivega partnerja pri vzgoji vaših otrok.

Priporočamo, da se obrnite na njihovo spletno stran, da poiščete več informacij in se povežete z njimi.

Go up