Občina Straža - Straža pri Novem mestu

Naslov: Ulica talcev 9, 8351 Straža pri Novem mestu, Slovenija.
Telefon: 73848550.
Spletna stran: obcina-straza.si.
Specialitete: Občinski urad.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 3 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 3.7/5.

Lokacija od Občina Straža

Občina Straža je lokalna upravna enota v Sloveniji, ki se nahaja na naslovu Ulica talcev 9, 8351 Straža pri Novem mestu. Občina je znana po svojem občinskem uradu, ki je glavna značilnost in nudenje storitev svojemu prebivalstvu.

Občinska uprava je primarni objekt Občine Straža, kjer lahko državljani opravljajo različne administrativne naloge in pridobivajo pomembne informacije. V upravi je možno dobiti pomoč pri vprašanjih, ki se nanašajo na stanovanje, delo, izobraževanje, socialno varstvo in druge področje lokalne uprave.

Občina Straža ponuja tudi druge zanimive storitve in možnosti, kot je na primer parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku. Ta storitev je odličen primer za občino, ki skrbi za enakopravnost in dostopnost za vse svoje prebivalce.

Na spletni strani Občine Straža obcina-straza.si je mogoče najti več informacij o njenih storitvah in aktivnostih. Občina ima tri mnenja na Google My Business, s povprečno oceno 3.7/5. Ta povprečna ocena je dobra indikacija o zadovoljstvu uporabnikov z Občino Straža.

Če iščete lokalno upravno enoto, ki je odprta za vse in nudi pomembne administrativne storitve, je Občina Straža odlična izbira. Najvidnejša značilnost Občine Straža je njen občinski urad, ki ponuja različne storitve prebivalcem. Druge zanimive informacije, kot je na primer parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, so tudi pomembne.

Za več informacij o Občini Straža in njenih storitvah je priporočljivo obiskati njeno spletno stran obcina-straza.si. Občina je odprta za vse in zagotavlja enakopravnost in dostopnost za vse svoje prebivalce. Zato je vredno obiskati Občino Straža in se povezati z njeno skupnostjo.

Go up