Knjižnica Straža - Straža pri Novem mestu

Naslov: Pod Srobotnikom 4, 8351 Straža pri Novem mestu, Slovenija.
Telefon: 73847510.
Spletna stran: nm.sik.si.
Specialitete: Javna knjižnica.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Knjižnica Straža

Knjižnica Straža je javna knjižnica, ki se nahaja na naslovu Pod Srobotnikom 4, 8351 Straža pri Novem mestu, Slovenija. Za kontakt jih lahko pokličete na telefonsko številko 73847510 ali obiščete njihovo spletno stran.

Knjižnica Straža je specializirana za javno knjižnično dejavnost in nudi širok izbor gradiva za obiskovalce. Poleg tega ponuja tudi različne dogodke in dejavnosti za vse generacije.

Obiskovalcem so na voljo tudi dodatne storitve, kot je parkirišče, ki je primerno tudi za osebe na invalidskem vozičku. To omogoča enostaven dostop do knjižnice za vse obiskovalce.

Če iščete informacije o Knjižnici Straža, je njihova spletna stran odličen vir za to. Tam boste našli informacije o delovnem času, dogodkih, storitvah in še več.

Čeprav Knjižnica Straža nima ocen na Google My Business, je vedno vredno obiskati to ustanovo in se sami prepričati o njihovi kakovosti. Morda boste presenečeni nad bogato ponudbo knjižnega gradiva in prijetnim vzdušjem.

Povprečno mnenje: 0/5

Za vse ljubitelje knjig in tiste, ki iščejo prostor za sprostitev in učenje, je Knjižnica Straža odlična izbira. Ne odlašajte in obiščite njihovo spletno stran za več informacij ter se prepričajte sami o vsem, kar vam lahko ponudijo.

Go up