Knjižnica Miklova hiša Ribnica - Ribnica

Naslov: Škrabčev trg 21, 1310 Ribnica, Slovenija.
Telefon: 18350382.
Spletna stran: miklovahisa.si.
Specialitete: Knjižnica.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 17 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Knjižnica Miklova hiša Ribnica

Knjižnica Miklova hiša Ribnica je knjižnica, ki je locirana na Škrabčevem trgu 21, 1310 Ribnica, Slovenija. Na voljo je tudi parkirišče in je dostopna tudi osebam, ki uporabljajo invalidski voziček.

Ta knjižnica ponuja široko paleto knjižnih zbirk in drugih medijev, ki so na voljo za zapojo. Imajo tudi prostor za branje in delo, kjer lahko obiskovalci prebirajo knjige in uporabljajo računalnike. Knjižnica Miklova hiša Ribnica je pomembno kulturno središče v mestu in okolici in pogosto gosti literarne večere, predstavitve knjig in druge kulturne dogodke.

Na spletni strani knjižnice miklovahisa.si lahko najdete več informacij o njihovih storitvah in aktivnostih. Na Google My Business imajo 17 mnenj z povprečnim mnenjem 5/5.

Če iščete knjižnico v Ribnici, je Knjižnica Miklova hiša Ribnica zelo priporočljiva. Poleg obsežne zbirke knjig in drugih medijev, ki so na voljo za zapojo, ponujajo tudi različne kulturne dogodke in aktivnosti. Kontaktirajte jih preko njihove spletne strani miklovahisa.si za več informacij.

Go up