Rokodelski center Ribnica - Ribnica

Naslov: Cesta na Ugar 6, 1310 Ribnica, Slovenija.
Telefon: 18361104.
Spletna stran: muzej-ribnica.si.
Specialitete: Turistično informacijski center.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku, Primerno za otroke.
Mnenja: Ta podjetje ima 117 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.8/5.

Lokacija od Rokodelski center Ribnica

Rokodelski center Ribnica je turistično-informacijski center, ki se nahaja na naslovu Cesta na Ugar 6, 1310 Ribnica, Slovenija. Lahko jih kontaktirate preko telefonske številke 18361104 ali obiščete njihovo spletno stran muzej-ribnica.si.

Specializirani so za nudenje informacij turistom in obiskovalcem ter promocijo lokalnih rokodelskih izdelkov. Poleg tega nudijo tudi parkirišče in dostop za osebe na invalidskem vozičku. Vhod je prav tako prilagojen za osebe na invalidskem vozičku in je primerno tudi za otroke.

Ta center je prejel veliko pozitivnih mnenj, saj ima kar 117 mnenj na Google My Business. Povprečno mnenje je visoko, 4.8/5, kar kaže na kakovost storitev, ki jih nudijo.

Rokodelski center Ribnica je odlično izhodišče za raziskovanje lokalne obrti in kulture. Če iščete informacije o tradicionalnih rokodelskih izdelkih ali pa želite le izvedeti več o zanimivostih tega območja, je to pravo mesto za vas. Priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in stopite v stik z njimi ter izkoristite njihove storitve in informacije, ki jih ponujajo.

Mnenja o Rokodelski center Ribnica

Rokodelski center Ribnica - Ribnica
Dejan Hribernik
5/5

Najprijaznejši ljudje kar sem jih srečal, izredno zanimiva razstava o lončarjenju in suhi robi. Vedno se nekaj dogaja.
Priporočam obisk.

Rokodelski center Ribnica - Ribnica
Alen Pajić
5/5

Zelo zanimiv in poučen prikaz rokodelskih spretnosti. Primerno za vse starostne skupine. Odlična pogostitev,glasba in sprejem gostitetlja.

Rokodelski center Ribnica - Ribnica
Matija Bobek
5/5

Izjemen muzej in vodič zelo dober prikaz suhorobarske dejavnosti..

Rokodelski center Ribnica - Ribnica
Alja Polenek
5/5

Pohvale fantu, ki prodaja karte v muzejskem delu in pove marsikatero zanimivost o razstavah, muzej vreden ogleda.

Rokodelski center Ribnica - Ribnica
Peter
5/5

Velika izbira izdelkov suhe robe in lončarstva. Prijazno osebje, ki zna svetovati kako preživeti dan kot turist v Ribnici in okolici.

Rokodelski center Ribnica - Ribnica
Borut Hace
5/5

Sem naročil po pošti lesen izdelek-šiviljsko škatlo.Zelo lepo izdelano vse pohvale.Enkrat pa se oglasimo še v živo.lp

Rokodelski center Ribnica - Ribnica
Niko Mihicinac
5/5

To je izjemno preudarno izbrana predstavitev rokodelstva in vsestranskega kulturnega izražanja ustvarjalcev ribniške doline in okolice. Zavod je tesno zgodovinsko povezan z znanimi Slovenci tudi svetovnega slovesa. Ob drugem obisku sem s seboj pripeljal vnukinji, ki sta videno takoj povezali s snovjo, ki sta jo obravnavali v osnovni šoli.
Ves opus je hvale vreden projekt njeoih ustvarjalcev.

Rokodelski center Ribnica - Ribnica
Mira Vizjak
5/5

Čudoviti izdelki, hitra dostava, zelo skrbno in lično pakiranje. Prvo naročilo pri tem ponudniku je bila izjemno prijetna izkušnja, tako da bom z veseljem spet pregledovala njihovo ponudbo.

Go up