Mestni muzej Krško - Krško

Naslov: Valvasorjevo nabrežje 4, 8270 Krško, Slovenija.
Telefon: 76209244.
Spletna stran: mestnimuzejkrsko.si.
Specialitete: Muzej.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Sanitarije, dostopne osebam na invalidskem vozičku, Toaleta, Restavracija, Primerno za otroke.
Mnenja: Ta podjetje ima 22 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.8/5.

Lokacija od Mestni muzej Krško

Mestni muzej Krško je muzej, ki se nahaja na Valvasorjevo nabrežje 4, 8270 Krško, Slovenija. Lahko ga dosežete tudi s telefonom 76209244 ali pa preko njihove spletne strani mestnimuzejkrsko.si. Ta muzej je znan po svojih razstavah in je primeren tudi za otroke.

Muzej ima na voljo parkirišče in je dostopen osebam na invalidskem vozičku. Na voljo so tudi sanitarije in toalete, ki so dostopne osebam na invalidskem vozičku. Če želite počiti malo ali se pogostiti, imate na voljo tudi restavracijo.

Mestni muzej Krško ima 22 mnenj na Google My Business, s povprečnim mnenjem 4.8/5. To pomeni, da so ljudje zadovoljni s storitvami, ki jih muzej ponuja.

Ena izmed značilnosti muzeja je njegova lepa lokacija ob reki Krki. Poleg tega muzej ponuja tudi interaktivne razstave, ki omogočajo obiskovalcem, da se poglobijo v zgodovino in kulturo mesta Krško.

Če iščete muzej, ki je primeren tudi za otroke, ima dobre ocene in je dostopen osebam na invalidskem vozičku, je Mestni muzej Krško dober izbor. Obiskajte njihovo spletno stran mestnimuzejkrsko.si, da se seznanite z aktualnimi razstavami in morebitnimi dogodki.

Kontaktirajte jih danes in doživi unikaten muzejski doživetje v središču Slovenije.

Go up