Kmečka zadruga Krško z.o.o. PE Trgovina Leskovec - Krško

Naslov: Ulica 11. novembra 16, 8270 Krško, Slovenija.
Telefon: 74922664.
Spletna stran: klet-krsko.si.
Specialitete: Trgovina.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku, Debetne kartice, Kreditne kartice, Mobilno plačevanje prek tehnologije NFC, Kreditne kartice.
Mnenja: Ta podjetje ima 14 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.6/5.

Lokacija od Kmečka zadruga Krško z.o.o. PE Trgovina Leskovec

Kmečka zadruga Krško z.o.o. PE Trgovina Leskovec je znamenito podjetje v Krškem, Sloveniji. Njegova naslovna ulica je Ulica 11. novembra 16, 8270 Krško.

Ta trgovina je znana po svojih izjemnih izdelkih, ki so na voljo za nakup. Specialitete Trgovine Leskovec so zelo raznolike, saj vključujejo širok izbor živil, pijač in drugih artiklov. Če iščete kvalitetno blago in dobro storitev, je Trgovina Leskovec idealno mesto za nakup.

Ena od glavnih značilnosti Trgovine Leskovec je njena dostopnost. Parkirišče je na voljo za obiskovalce, prav tako kot dostop za osebe v invalidskih vozičkih. Vhod v trgovino je tudi dostopen osebam na invalidskih vozičkih, kar omogoča, da se vsi obiskovalci počutijo dobrodošli in udobni.

Trgovina Leskovec sprejema tudi plačila z debetnimi in kreditnimi karticami, tako kot plačila prek mobilne tehnologije NFC. Te možnosti plačila omogočajo obiskovalcem, da izberejo najudobnejšo metodo plačila za njihove nakupe.

Poleg tega je Trgovina Leskovec prejemnica veliko pozitivnih mnenj s strani svojih strank. Na Google My Business ima 14 mnenj s povprečno oceno 4.6/5, kar kaže na visoko zadovoljstvo strank.

Če iščete kvalitetno trgovino z raznolikimi izdelki in odličnimi storitvami, je Trgovina Leskovec izjemna izbira. Z dostopnimi parkirišči in vhodi ter več možnostmi plačila je to mesto, kjer se lahko obiskovalci počutijo udobno in zadovoljno.

Zato se priporoča, da obiščete spletno stran Trgovine Leskovec in si ogledate njihovo bogato ponudbo. Kontaktirajte jih še danes in začnite uživati v njihovih izjemnih izdelkih in storitvah

Kmečka zadruga Krško z.o.o. PE Trgovina Leskovec je znamenito podjetje v Krškem, Sloveniji. Njegova naslovna ulica je Ulica 11. novembra 16, 8270 Krško.

Ta trgovina je znana po svojih izjemnih izdelkih, ki so na voljo za nakup. Specialitete Trgovine Leskovec so zelo raznolike, saj vključujejo širok izbor živil, pijač in drugih artiklov.

Če iščete kvalitetno blago in dobro storitev, je Trgovina Leskovec idealno mesto za nakup.

Ena od glavnih značilnosti Trgovine Leskovec je njena dostopnost. Parkirišče je na voljo za obiskovalce, prav tako kot dostop za osebe v invalidskih vozičkih.

Vhod v trgovino je tudi dostopen osebam na invalidskih vozičkih, kar omogoča, da se vsi obiskovalci počutijo dobrodošli in udobni.

Trgovina Leskovec sprejema tudi plačila z debetnimi in kreditnimi karticami, tako kot plačila prek mobilne tehnologije NFC.

Te možnosti plačila omogočajo obiskovalcem, da izberejo najudobnejšo metodo plačila za njihove nakup

Poleg tega je Trgovina Leskovec prejemnica veliko pozitivnih mnenj s strani svojih strank.

Na Google My Business ima 14 mnenj s povprečno oceno 4.6/5, kar kaže na visoko zadovoljstvo strank.

Če iščete kvalitetno trgovino z raznolikimi izdelki in odličnimi storitvami, je Trgovina Leskovec izjemna izbira.

Z dostopnimi parkirišči in vhodi ter več možnostmi plačila je to mesto, kjer se lahko obiskovalci počutijo udobno in zadovoljno.

Zato se priporoča, da obiščete spletno stran Trgovine Leskovec in si ogledate njihovo bogato ponudbo.

Kontaktirajte jih še danes in začnite uživati v njihovih izjemnih izdelkih in storitvah

Go up