Košarkarski klub Potočje - Posavje Krško - Krško

Naslov: Cesta krških žrtev 131b, 8270 Krško, Slovenija.
Telefon: 78141366.

Specialitete: Košarkaški klub.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Košarkarski klub Potočje - Posavje Krško

Košarkarski klub Potočje - Posavje Krško je športno društvo, ki se nahaja na naslovu Cesta krških žrtev 131b, 8270 Krško, Slovenija. Klub je specializiran za košarko in ponuja možnosti za trening in tekmovanja v tej športni panogi.

Klub je dostopen tudi osebam na invalidskem vozičku, saj ima na voljo prilagojeno parkirišče. Trenutno šteje 0 mnenj na Google My Business in povprečno mnenje znaša 0/5.

Če iščete košarkarski klub v Krškem, je Košarkarski klub Potočje - Posavje Krško dober izbor. Njihova lokacija je enostavno dostopna in imajo ustrezne namene za košarko. Kljub temu, da trenutno nimajo mnenj na Google My Business, lahko obiščete njihovo spletno stran, da dobite več informacij o klubu in njihovih aktivnostih.

Košarkarski klub Potočje - Posavje Krško je primeren tudi za osebe na invalidskem vozičku, saj imajo prilagojeno parkirišče. To pomeni, da so vsi dobrodošli in imajo enako možnost uživanja v športu.

V skupnosti Krškega je Košarkarski klub Potočje - Posavje Krško cenjen kot pomembna sestavina lokalne športne scene. Če iščete košarkarski klub v tem območju, je to zagotovo eno od mest, ki jih boste želeli obiskati.

Košarkarski klub Potočje - Posavje Krško vabimo, da obiščete njihovo spletno stran in se seznanite z njihovimi aktivnostmi in možnostmi. Kontaktirajte jih preko njihove spletne strani, da dobite več informacij in se pridružite njihovi košarkarski skupnosti.

Go up