Okrožno sodišče v Krškem - Krško

Naslov: 8270 Krško, Slovenija.
Telefon: 74881700.
Spletna stran: sodisce.si.
Specialitete: Okrožni sodnik.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 72 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.2/5.

Lokacija od Okrožno sodišče v Krškem

Okrožno sodišče v Krškem je eno od sodnih ustanov v Sloveniji, ki se nahaja na naslovu 8270 Krško, Slovenija. Lahko se jih kontaktira tudi po telefonu na številki 74881700 ali pa preko njihove spletne strani sodisce.si.

To sodišče se specializira za sojenje v zadevah, ki spadajo pod okrožno sodišča. Okrožni sodnik je pristojen za sojenje v zadevah kazenskega, civilnega in upravnega prava. Sodišče ponuja tudi parkirne mogočnosti za obiskovalce in je prilagojeno za ljudi z invalidnostjo, saj so vhod in parkirišče dostopni osebam na invalidskem vozičku.

Na spletni strani sodišča lahko najdete več informacij o njihovi dejavnosti, pristojnostih in postopkih. Če iščete pravno pomoč ali svetovanje, je to mesto, kjer lahko poiščete pomoč. Sodišče ima tudi več kot 72 mnenj na Google My Business, s povprečno oceno 4.2/5.

Če se nahajate v regiji Krškega in iščete pomoč sodišča, je Okrožno sodišče v Krškem dobra izbira. Če iščete več informacij ali želite kontaktirati sodišče, jih lahko najdete na njihovi spletni strani. Ne boste razočarani.

Go up