Športno igrišče Sveta Trojica - Sv. Trojica v Slov. goricah

Naslov: 2235 Sv. Trojica v Slov. goricah, Slovenija.

Specialitete: Športni objekt.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 1 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Športno igrišče Sveta Trojica

Športno igrišče Sveta Trojica 2235 Sv. Trojica v Slov. goricah, Slovenija

Športno igrišče Sveta Trojica je priljubljena športna ustanova, ki se nahaja na naslovu 2235 Sv. Trojica v Slov. goricah, Slovenija. To športno igrišče je specializirano za različne športne dejavnosti in ponuja vrhunsko opremo za športne navdušence vseh starosti.

Med posebnimi značilnostmi Športnega igrišča Sveta Trojica so parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku. To zagotavlja, da je športno igrišče prijazno in dostopno za vse obiskovalce, ne glede na morebitne omejitve.

Če iščete odlično športno ustanovo za rekreativne ali profesionalne dejavnosti, je Športno igrišče Sveta Trojica odlična izbira. S povprečno oceno 5/5 na Google My Business, je jasno, da je to priljubljeno in visoko cenjeno mesto med obiskovalci.

Za več informacij in rezervacije obiska priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in se prepričate o različnih športnih dejavnostih, ki jih ponujajo. Ne zamudite priložnosti, da obiščete to vrhunsko športno igrišče in se prepričate sami!

Mnenja o Športno igrišče Sveta Trojica

Športno igrišče Sveta Trojica - Sv. Trojica v Slov. goricah
Petra G
5/5

Go up