Prosvetno društvo Soča Kanal - Kanal

Naslov: Pionirska ul. 8, 5213 Kanal, Slovenija.
Telefon: 51636930.

Specialitete: Kulturni center.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Prosvetno društvo Soča Kanal

Prosvetno društvo Soča Kanal je kulturni center, ki se nahaja na naslovu Pionirska ul. 8, 5213 Kanal, Slovenija. Lahko jih kontaktirate na telefonsko številko 51636930. To društvo ponuja različne kulturne dejavnosti in dogodke za skupnost v Kanalu in okolici.

Specialitete tega kulturnega centra vključujejo raznolike kulturne prireditve, delavnice in predstavitve umetniških ustvarjalcev. Poleg tega imajo tudi parkirišče in so dostopni osebam na invalidskem vozičku.

Druge zanimive informacije o Prosvetnem društvu Soča Kanal vključujejo njihovo lokacijo blizu reke Soče, ki ponuja čudovit razgled in naravne lepote. Kljub temu, da imajo prijetno lokacijo, pa imajo trenutno 0 mnenj na Google My Business, kar pomeni, da še niso prejeli ocen uporabnikov. Povprečno mnenje zato trenutno znaša 0/5.

Za osebo, ki išče kulturne dejavnosti v Kanalu, je Prosvetno društvo Soča Kanal odlična izbira. Nudi številne priložnosti za uživanje v umetnosti, kulturi in družabnih dogodkih v prijetnem okolju. Priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in izveste več o njihovih prihajajočih dogodkih ter se pridružite kulturni skupnosti v Kanalu.

Go up