Prostovoljno gasilsko društvo Spodnja Kungota - Pesnica pri Mariboru

Naslov: Gradiška 94, 2211 Pesnica pri Mariboru, Slovenija.
Telefon: 26554131.
Spletna stran: pgdspkungota.wixsite.com.
Specialitete: Gasilska postaja.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 2 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Prostovoljno gasilsko društvo Spodnja Kungota

Prostovoljno gasilsko društvo Spodnja Kungota je gasilsko društvo z lokacijo v Spodnji Kungoti, Slovenija. Nahaja se na naslovu Gradiška 94, 2211 Pesnica pri Mariboru. Svojo dejavnost opravljajo z veliko predanostjo in strokovnostjo, kar jih postavlja med vodilna gasilska društva v regiji.

Specializirajo se predvsem na področju gasilske postaje, kjer imajo celovito opremo in usposobljene gasilce za hitro in učinkovito posredovanje v primeru nesreč ali požarov. Njihova predanost in strokovnost sta prepoznani in cenjeni v lokalni skupnosti, kar potrjuje tudi njihova odlična povprečna ocena 5/5 na Google My Business.

Prostovoljno gasilsko društvo Spodnja Kungota ponuja tudi dodatne storitve in udobje, saj imajo na voljo parkirišče ter dostopne poti za osebe na invalidskem vozičku. Vhod je prav tako prilagojen za osebe z invalidnostmi, kar kaže na njihovo predanost k vključevanju vseh skupin ljudi.

Če želite stopiti v stik z njimi ali izvedeti več informacij, jih lahko pokličete na številko 26554131 ali obiščete njihovo spletno stran. Na njihovi spletni strani boste našli vse potrebne podatke o njihovi dejavnosti, dogodkih in kako se lahko vključite ali podprete njihovo delo.

Za osebo, ki išče zanesljivo gasilsko društvo v Spodnji Kungoti, je Prostovoljno gasilsko društvo Spodnja Kungota odlična izbira. Njihova predanost, strokovnost in prilagojenost za vse skupine ljudi jih postavljajo v ospredje med gasilskimi društvi v regiji. Ne odlašajte in stopite v stik z njimi preko njihove spletne strani, da izveste več o njihovem delu in kako lahko prispevate k njihovemu pomembnemu poslanstvu.

Mnenja o Prostovoljno gasilsko društvo Spodnja Kungota

Prostovoljno gasilsko društvo Spodnja Kungota - Pesnica pri Mariboru
Craig Ralton
5/5

Great wee toon! Lovely people

Prostovoljno gasilsko društvo Spodnja Kungota - Pesnica pri Mariboru
Marina Koren
5/5

Go up