Prostovoljno gasilsko društvo Dol pri Ljubljani - Dol pri Ljubljani

Naslov: Videm 48, 1262 Dol pri Ljubljani, Slovenija.
Telefon: 41335009.

Specialitete: Gasilska postaja.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 3 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Prostovoljno gasilsko društvo Dol pri Ljubljani

Prostovoljno gasilsko društvo Dol pri Ljubljani se nahaja na Videm 48, 1262 Dol pri Ljubljani, Slovenija. Lahko jih kontaktirate preko telefonske številke 41335009. Področje specializacije društva je gasilska postaja, ki zagotavlja hitro in učinkovito pomoč v primeru požarov in drugih nesreč.

Med drugimi zanimivimi informacijami velja omeniti, da Prostovoljno gasilsko društvo Dol pri Ljubljani ponuja parkirišče in je dostopno tudi osebam na invalidskem vozičku. To pomeni, da so prostori prilagojeni za vse obiskovalce, kar kaže na njihovo posvečenost k vključevanju vseh.

Mnenja uporabnikov so zelo pozitivna, saj ima podjetje 3 mnenja na Google My Business s povprečno oceno 5/5. To odraža visoko raven zadovoljstva strank in kakovost storitev, ki jih nudijo.

Za osebo, ki išče informacije o Prostovoljnem gasilskem društvu Dol pri Ljubljani, bi bilo priporočljivo, da obišče njihovo spletno stran in se seznanijo s celotno ponudbo ter storitvami, ki jih nudijo. S svojo lokacijo, specializacijo in pozitivnimi mnenji strank, je to odlična izbira za vse, ki potrebujejo zanesljivo gasilsko pomoč.

Zaključna priporočila: Če potrebujete zanesljivo in hitro gasilsko pomoč v Dol pri Ljubljani, ne oklevajte in obiščite spletno stran Prostovoljnega gasilskega društva. Njihova visoka ocena in pozitivna mnenja strank govorijo o njihovi zanesljivosti in kakovosti storitev. Ne odlašajte, kontaktirajte jih še danes!

Mnenja o Prostovoljno gasilsko društvo Dol pri Ljubljani

Prostovoljno gasilsko društvo Dol pri Ljubljani - Dol pri Ljubljani
Andrea Marolt
5/5

Very nice guys, very helpfull

Prostovoljno gasilsko društvo Dol pri Ljubljani - Dol pri Ljubljani
BRANE ZAJC
5/5

Prostovoljno gasilsko društvo Dol pri Ljubljani - Dol pri Ljubljani
Ajda Strehar (AjdaBlack)
5/5

Go up