Pokopališče Laško - Laško

Naslov: 3270 Laško, Slovenija.

Specialitete: Pokopališče.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Pokopališče Laško

Pokopališče Laško 3270 Laško, Slovenija

Pokopališče Laško se nahaja na naslovu 3270 Laško, Slovenija. To pokopališče je znano po svojih specialitetah, ki vključujejo posebne storitve za pokopališča. Poleg tega ima tudi parkirišče in je dostopno osebam na invalidskem vozičku. Vhod je prav tako dostopen osebam na invalidskem vozičku.

Pokopališče Laško je odlična izbira za tiste, ki iščejo pokopališče s posebnimi storitvami in prijaznim pristopom. Čeprav ima to podjetje 0 mnenj na Google My Business, je njegova povprečna ocena 0/5.

Za osebo, ki išče informacije o Pokopališču Laško, je pomembno vedeti, da se nahaja na naslovu 3270 Laško, Slovenija. Poleg tega je treba izpostaviti, da ima parkirišče in je dostopno osebam na invalidskem vozičku, kar olajša obisk za vse stranke.

Če iščete pokopališče s posebnimi storitvami in prijaznim osebjem, je Pokopališče Laško odlična izbira. Za več informacij ali rezervacijo obiska obiščite njihovo spletno stran in se prepričajte sami o njihovi odlični ponudbi.

Go up