Plezalni center VERD - Vrhnika

Naslov: Verd 107, 1360 Vrhnika, Slovenija.
Telefon: 40522260.
Spletna stran: plezalnicenterverd.com.
Specialitete: Telovadnica, Rekreacijski center.
Druge zanimive informacije: Storitve na lokaciji, Spletni tečaji, Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 148 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.8/5.

Lokacija od Plezalni center VERD

Plezalni center VERD se nahaja na naslovu Verd 107, 1360 Vrhnika, Slovenija. Ta priljubljena plezalna destinacija ponuja široko paleto dejavnosti za ljubitelje plezanja in rekreacije.

Za več informacij jih lahko pokličete na telefon: 40522260 ali obiščete njihovo spletno stran: plezalnicenterverd.com. Specialitete Plezalnega centra VERD vključujejo telovadnico in rekreacijski center, ki ponujata številne možnosti za aktivno preživljanje prostega časa.

Drugi zanimivi podatki o plezalnem centru VERD vključujejo storitve na lokaciji, spletne tečaje, parkirišče, ki je dostopno osebam na invalidskem vozičku, ter vhod, ki je prav tako dostopen osebam na invalidskem vozičku.

Plezalni center VERD je prejel 148 mnenj na Google My Business, pri čemer je povprečna ocena 4.8/5, kar priča o visoki kakovosti njihovih storitev in zadovoljstvu strank.

Za vse ljubitelje plezanja, rekreacije in aktivnega preživljanja prostega časa je Plezalni center VERD odlična izbira. Njihova raznolika ponudba in prijazno osebje zagotavljata nepozabno izkušnjo.

Za osebe, ki iščejo vrhunsko plezalno izkušnjo in rekreacijske dejavnosti, je Plezalni center VERD prava destinacija. Priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in se dogovorite za obisk ali udeležbo v njihovih aktivnostih.

Mnenja o Plezalni center VERD

Plezalni center VERD - Vrhnika
Črni
4/5

Športni center, ki svoje prostore oddajajo tudi za otroške zabave.

Plezalni center VERD - Vrhnika
Robert Račič
5/5

TOP ekipa, vrhunsko vzdušje..prijazno osebje.

Plezalni center VERD - Vrhnika
ALJAŽ OGRIN
5/5

Po številnih preizkušenih plezalnih centrih sem svoj bolderski dom našel prav tukaj, čeprav na prvi pogled ne izgleda veliko, se v notranjosti skriva precej plezalnih površin, ki zadostujejo tako začetnikom kot tudi plezalcem z več znanja. Vendar to še ni vse, kolektiv je zelo prijazen in vedni pripravljen pomagat, tudi pri plezalnih problemih, nudijo tudi vadbo ob drogu in zračnih tkaninah.

Priporočam vsem ljubiteljem plezanja in dobre družbe.

Plezalni center VERD - Vrhnika
Borut Mavsar
4/5

Primerno za otroška rojstnodnevna praznovanja

Plezalni center VERD - Vrhnika
Jure Smrtnik
5/5

Odlično praznovanje rojstnega dne ?
Ugodna cena, dva animatorja pa še otroci uživajo 100 na uro

Plezalni center VERD - Vrhnika
Jost Beden
5/5

Super plezalna stena, primerna tako za začetnike kot tudi za izkušene plezalce saj stena ponuja veliko različnih smeri, ki so označene po stopnjah zahtevnosti, smeri pa tudi občasno spreminjajo.
Priporočam obisk

Plezalni center VERD - Vrhnika
Staša Mesec
5/5

Odlična zabava za otroke in odrasle, prijazni gostitelji, dobra oprema za praznovanja otroških rojstnih dni. Bravo.

Plezalni center VERD - Vrhnika
Gregor SLABE
5/5

Žal ne plezam, ampak po obisku sodeč mora biti center zelo priljubljen med plezalci.

Go up