Občinska knjižnica Vransko - Vransko

Naslov: Vransko 134, 3305 Vransko, Slovenija.
Telefon: 37031280.
Spletna stran: zal.sik.si.
Specialitete: Knjižnica.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 1 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Občinska knjižnica Vransko

Občinska knjižnica Vransko je knjižnica lokalne skupnosti, ki se nahaja na naslovu Vransko 134, 3305 Vransko, Slovenija. Ta knjižnica je odličen vir znanja in informacij za prebivalce Vranskega in okolice.

Če želite stopiti v stik z Občinsko knjižnico Vransko, lahko pokličete na telefon: 37031280 ali obiščete njihovo spletno stran: zal.sik.si. Na njihovi spletni strani lahko najdete informacije o njihovi ponudbi, dogodkih in še več.

Občinska knjižnica Vransko se specializira za knjižnično dejavnost in je odličen kraj za vse ljubitelje knjig in branja.

Med drugimi zanimivimi informacijami velja omeniti, da knjižnica ponuja parkirišče in je dostopna osebam na invalidskem vozičku. To zagotavlja, da je knjižnica dostopna vsem obiskovalcem.

Po mnenjih uporabnikov, Občinska knjižnica Vransko prejema 5/5 povprečno oceno. To kaže na visoko kakovost storitev in zadovoljstvo strank, ki obiščejo knjižnico.

Z vsemi svojimi bogatimi vsebinami in prijaznim osebjem, je Občinska knjižnica Vransko odličen kraj za vse ljubitelje knjig in branja. Če iščete kraj, kjer se lahko sprostite in uživate v knjižnih vsebinah, je Občinska knjižnica Vransko prava izbira za vas. Ne odlašajte in obiščite njihovo spletno stran ter se prepričajte sami!

Mnenja o Občinska knjižnica Vransko

Občinska knjižnica Vransko - Vransko
Anna Oranskaya
5/5

Go up