Mladinski center Ormož - Ormož

Naslov: Grajski trg 3, 2270 Ormož, Slovenija.
Telefon: 40345281.

Specialitete: Mladinska organizacija.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 5 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.4/5.

Lokacija od Mladinski center Ormož

Mladinski center Ormož se nahaja na Grajski trg 3, 2270 Ormož, Slovenija. Telefon za kontakt je 40345281. Ponuja številne specialitete, med katerimi izstopa vloga kot Mladinska organizacija. Poleg tega center ponuja parkirišče in je dostopno osebam na invalidskem vozičku.

Skupaj ima Mladinski center Ormož 5 mnenj na Google My Business, s povprečno oceno 4.4/5. To nakazuje na visoko zadovoljstvo strank in kakovost storitev, ki jih ponuja center.

Mladinski center Ormož je idealna destinacija za mlade, ki iščejo različne dejavnosti in programe, povezane z mladinsko organizacijo. Nahaja se v samem središču mesta Ormož, kar omogoča enostaven dostop za obiskovalce. S številnimi aktivnostmi in dogodki, ki jih organizira center, je odlična izbira za vse, ki si želijo kvalitetno preživeti prosti čas in se vključiti v lokalno mladinsko skupnost.

Za vse, ki iščejo informacije o dejavnostih, projektih ali dogodkih, ki jih organizira Mladinski center Ormož, je priporočljivo obiskati njihovo spletno stran ali jih kontaktirati preko telefona. S prijaznim in strokovnim osebjem vam bodo zagotovo pomagali najti prave informacije in se vključiti v ustrezne programe.

Zato, če iščete dinamično in raznoliko ponudbo za mlade ter želite postati del živahne mladinske skupnosti v Ormožu, ne odlašajte in stopite v stik z Mladinskim centrom Ormož že danes!

Mnenja o Mladinski center Ormož

Mladinski center Ormož - Ormož
Marija Pongračič
5/5

Bila sem v centru ponovne uporabe. Prijazno osebje☺☺☺?

Mladinski center Ormož - Ormož
Esra Karasu
5/5

Mladinski center Ormož - Ormož
anton plavec
5/5

Mladinski center Ormož - Ormož
Franc Slana
2/5

Mladinski center Ormož - Ormož
pavel smodek
5/5

Go up