Mestna knjižnica Kranj, Krajevna knjižnica Cerklje - Cerklje na Gorenjskem

Naslov: Krvavška cesta 1b, 4207 Cerklje na Gorenjskem, Slovenija.
Telefon: 42815825.
Spletna stran: mkk.si.
Specialitete: Knjižnica.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 3 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.3/5.

Lokacija od Mestna knjižnica Kranj, Krajevna knjižnica Cerklje

Mestna knjižnica Kranj, Krajevna knjižnica Cerklje je priljubljena knjižnica, ki se nahaja na naslovu Krvavška cesta 1b, 4207 Cerklje na Gorenjskem, Slovenija. Svoje storitve ponuja v prostorih, ki so dostopni tudi osebam na invalidskem vozičku. Poleg tega ima tudi parkirišče, kar je vedno dobrodošlo.

Knjižnica je specializirana za različne vrste gradiva in ponuja širok izbor knjig, revij in ostalih virov za izobraževanje in zabavo. Njihova spletna stran mkk.si omogoča enostaven dostop do kataloga gradiva in informacij o dogodkih ter dejavnostih, ki jih organizirajo.

Obiskovalci knjižnice imajo na voljo tudi možnost, da podajo svoje mnenje o storitvah, kar je odličen način za izražanje zadovoljstva ali pripomb. Skupno ima Mestna knjižnica Kranj, Krajevna knjižnica Cerklje 3 mnenja na Google My Business, s povprečno oceno 4.3/5.

Za vse ljubitelje knjig in informacij je Mestna knjižnica Kranj, Krajevna knjižnica Cerklje odličen kraj za obisk. S svojo pestro ponudbo in prijaznim osebjem bo zagotovo zadovoljila vaše potrebe po branju in raziskovanju. Ne odlašajte in obiščite njihovo spletno stran za več informacij in aktualnih dogodkov.

Za vse, ki ste radovedni ali iščete novo gradivo za branje, je Mestna knjižnica Kranj, Krajevna knjižnica Cerklje prava izbira. Ne pozabite obiskati njihove spletne strani in se povezati z njimi za še več informacij. S svojo pestro ponudbo in dostopnostjo je ta knjižnica odlična destinacija za vse ljubitelje pisane besede.

Mnenja o Mestna knjižnica Kranj, Krajevna knjižnica Cerklje

Mestna knjižnica Kranj, Krajevna knjižnica Cerklje - Cerklje na Gorenjskem
Damjan Irena Grošelj
5/5

Mestna knjižnica Kranj, Krajevna knjižnica Cerklje - Cerklje na Gorenjskem
Stanka Civcic
4/5

Mestna knjižnica Kranj, Krajevna knjižnica Cerklje - Cerklje na Gorenjskem
Karin Kepic
4/5

Go up