Kulturno umetniško društvo Šempeter - Šempeter pri Gorici

Naslov: Trg Ivana Roba 4, 5290 Šempeter pri Gorici, Slovenija.

Telefon: 40353164.

Spletna stran: kud-sempeter.si.

Specialitete: Umetniška organizacija.

Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.

Mnenja: Ta podjetje ima 2 mnenj na Google My Business.

Povprečno mnenje: 3.5/5.

Lokacija od Kulturno umetniško društvo Šempeter

Kulturno umetniško društvo Šempeter je umetniška organizacija s sedežem na Trgu Ivana Roba 4, 5290 Šempeter pri Gorici, Slovenija. Lahko jih kontaktirate na telefonsko številko 40353164 ali obiščete njihovo spletno stran kud-sempeter.si.

To kulturno umetniško društvo se nahaja v živahnem mestu Šempeter pri Gorici, ki je znano po svoji bogati umetniški sceni. Njihova specialiteta je organizacija umetniških dogodkov in projektov, ki bogatijo kulturno življenje v lokalni skupnosti. Poleg tega pa ponujajo tudi parkirišče in dostopno okolje za osebe na invalidskem vozičku, kar kaže na njihovo predanost vključujoči kulturi.

Če iščete informacije o kulturnih dogodkih, umetniških projektih ali želite postati del lokalne umetniške skupnosti, je Kulturno umetniško društvo Šempeter prava destinacija za vas. Z njihovimi pestrimi programi in aktivnostmi vam bodo zagotovo omogočili nepozabno kulturno izkušnjo.

Na spletni strani KUD Šempeter lahko najdete več informacij o njihovih prihajajočih dogodkih, projektih in članih. S 2 mnenjema na Google My Business in povprečno oceno 3.5/5, je jasno, da uživajo podporo in zaupanje svoje skupnosti.

Za vse ljubitelje umetnosti, kulture in ustvarjalnosti je obisk Kulturno umetniškega društva Šempeter odlična priložnost za spoznavanje novih ustvarjalcev, uživanje v umetniških stvaritvah ter povezovanje z enako mislečimi posamezniki. Ne odlašajte in obiščite njihovo spletno stran kud-sempeter.si za več informacij ter kontaktiranje.

Mnenja o Kulturno umetniško društvo Šempeter

Kulturno umetniško društvo Šempeter - Šempeter pri Gorici

Dusan Fakuc

2/5

Kulturno društvo

Kulturno umetniško društvo Šempeter - Šempeter pri Gorici

Rok Mrhar

5/5

Go up