Kulturno umetniško društvo Gaj Zgornja Polskava - Zgornja Polskava

Naslov: Mladinska ulica 12, 2314 Zgornja Polskava, Slovenija.

Spletna stran: kud-gaj.si.
Specialitete: Združenje ali organizacija.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 3 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Kulturno umetniško društvo Gaj Zgornja Polskava

Kulturno umetniško društvo Gaj Zgornja Polskava Mladinska ulica 12, 2314 Zgornja Polskava, Slovenija

Kulturno umetniško društvo Gaj Zgornja Polskava je združenje ali organizacija s sedežem na Naslov: Mladinska ulica 12, 2314 Zgornja Polskava, Slovenija. Ponuja bogat izbor kulturnih in umetniških dejavnosti za prebivalce Zgornje Polskave in okolice. Njihova spletna stran je kud-gaj.si, kjer lahko najdete več informacij o njihovih dogodkih in programih.

Društvo Gaj se nahaja v slikovitem okolju Zgornje Polskave in ponuja številne kulturne prireditve ter delavnice za vse generacije. Poleg tega pa ima tudi parkirišče in je dostopno osebam na invalidskem vozičku, kar omogoča vsem obiskovalcem udoben in prijazen obisk.

Po mnenjih uporabnikov na Google My Business, društvo Gaj uživa visoko povprečno mnenje 5/5, kar priča o kakovostnem in priljubljenem delovanju društva. Ta odlična ocena odraža zadovoljstvo obiskovalcev in pomembnost društva v lokalni skupnosti.

Za osebo, ki išče kulturne dejavnosti v Zgornji Polskavi, je Kulturno umetniško društvo Gaj odlična izbira. S pestrim programom in prijaznim okoljem nudi edinstveno izkušnjo, ki bo obogatila vaš prosti čas. Ne glede na to, ali ste ljubitelj umetnosti, glasbe ali gledališča, vas bo društvo Gaj navdušilo s svojo ponudbo.

Zato ne odlašajte in obiščite njihovo spletno stran kud-gaj.si, kjer lahko najdete več informacij o njihovih prihajajočih dogodkih in se jim pridružite. Ne zamudite priložnosti, da se vključite v kulturno življenje Zgornje Polskave in doživite nepozabne trenutke z Kulturno umetniškim društvom Gaj.

Mnenja o Kulturno umetniško društvo Gaj Zgornja Polskava

Kulturno umetniško društvo Gaj Zgornja Polskava - Zgornja Polskava
Franc Kociper
5/5

Odlično odigrana Partljičeva komedija Čaj za dve. Ob gledanju se lahko človek zamisli, koliko krivic se zgodi zaradi vnaprejšnjega obsojanja človeka, ki prihaja iz drugega okolja. V tem primeru je iz kmetije. Če pa temu sledi iskreno opravičilo, pa je seveda drugače. Toplo priporočam ogled katere izmed naslednjih ponovitev.

Kulturno umetniško društvo Gaj Zgornja Polskava - Zgornja Polskava
Milly Trudi
5/5

Kulturno umetniško društvo Gaj Zgornja Polskava - Zgornja Polskava
Darja Golob
5/5

Go up