KULTURNO POSLOVNI CENTER LJUBNO - Ljubno ob Savinji

Naslov: Foršt 6, 3333 Ljubno ob Savinji, Slovenija.
Telefon: 38381492.
Spletna stran: ljubno.si.
Specialitete: Kulturni center, Vladni urad.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od KULTURNO POSLOVNI CENTER LJUBNO

Kulturno poslovni center Ljubno se nahaja na Foršt 6, 3333 Ljubno ob Savinji, Slovenija. Ponuja širok spekter kulturnih in poslovnih storitev ter je znan po svoji vlogi kot Vladni urad. Center ima tudi svojo spletno stran, ki jo lahko obiščete na ljubno.si. Za več informacij jih lahko pokličete na 38381492.

Med specialitetami Kulturno poslovnega centra Ljubno so kulturni dogodki, poslovna srečanja in ostale storitve, ki jih ponuja vladni urad. Center je opremljen tudi s parkiriščem in je dostopen osebam na invalidskem vozičku, kar omogoča vsem enostaven dostop in udobje.

Če iščete informacije o Kulturno poslovnem centru Ljubno, lahko obiščete njihovo spletno stran ali jih kontaktirate preko telefona. Na Googlu My Business ima center trenutno 0 mnenj, zato lahko sami ustvarite svoje mnenje in izkušnjo z njimi. Povprečno mnenje uporabnikov je 0/5.

Za vse, ki iščejo kulturne ali poslovne storitve v Ljubno ob Savinji, je Kulturno poslovni center Ljubno odlična izbira. Priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in se pozanimate o vseh storitvah, ki jih ponujajo. Ne odlašajte in stopite v stik z njimi še danes!

Go up