Kulturno društvo Delavec Lenart - Lenart v Slov. goricah

Naslov: Trg osvoboditve 6, 2230 Lenart v Slov. goricah, Slovenija.

Spletna stran: facebook.com.
Specialitete: Združenje ali organizacija.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Kulturno društvo Delavec Lenart

Kulturno društvo Delavec Lenart Trg osvoboditve 6, 2230 Lenart v Slov. goricah, Slovenija

Kulturno društvo Delavec Lenart je organizacija, ki deluje na področju kulture in umetnosti ter je znan po svojih številnih kulturnih dogodkih in projektih. Nahaja se na Trgu osvoboditve 6 v Lenartu v Slovenskih goricah, Slovenija. Spletna stran društva je facebook.com.

Kulturno društvo Delavec Lenart se specializira v organizaciji kulturnih prireditev, umetniških delavnic in drugih aktivnosti, ki bogatijo kulturno življenje v regiji. Poleg tega društvo skrbi tudi za promocijo lokalnih umetnikov in ustvarjalcev ter spodbuja kulturno izmenjavo.

Obiskovalcem Kulturnega društva Delavec Lenart je na voljo parkirišče, prav tako pa je objekt dostopen tudi osebam na invalidskem vozičku, kar omogoča vsem enostaven dostop do kulturnih dogodkov in aktivnosti.

Čeprav na platformi Google My Business ni trenutno objavljenih mnenj o Kulturnem društvu Delavec Lenart, je vsekakor vredno obiskati njihove prireditve in se vključiti v njihove dejavnosti. Povprečno mnenje o društvu je 0/5, vendar se pravi pomen kulturnega delovanja pogosto ne more izmeriti zgolj s številom ocen.

Za vse ljubitelje kulture in umetnosti, ki iščejo navdih in druženje v prijetnem okolju, je Kulturno društvo Delavec Lenart odlična izbira. Priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in se informirate o prihajajočih dogodkih ter se pridružite njihovi kulturni skupnosti. Ne zamudite priložnosti za obogatitev svojega življenja z umetnostjo in kulturo!

Go up